Tahir sonuçtan hiç memnun değil

Konya Ardıçlı TOKİ Merkezi Isınamama Problemi

Konya Ardıçlı TOKİ Merkezi Isınamama Problemi
Tahir
16 Kasım 2023 22:32

Dağ başında soğukta yalnız bırakılan ve unutulan Konya Ardıçlı TOKİ halkının soğuktan etkilenmesi... Konya'ya kış geldi. Haliyle burası fazlasıyla soğuk; ne hikmetse ilgilenen yok. Sözde 15 Kasım'da merkezi ısıtma sisteminin valilik talimatıyla il genelinde açılması ve binaların ısıtmaya başlaması gerekiyordu; ancak öyle olmadı, ilgilenen yöneticiler ortada yok. İnsanlar akşamları evlerinde üşüyor, hasta oluyor. Biz yetişkinler katlanıyoruz ama çocuklarımız hasta olduğunda işler değişiyor. Yüzlerce binada ısınma problemleri yaşanıyor. TOKİ yönetimi suçu müteahhide atıyor; müteahhit ise TOKİ yönetimine. Arada zarar gören yine orada oturan mazlum halk oluyor. Madem bir işi doğru dürüst yapamayacaksanız, neden merkezi sistem kuruyorsunuz? Kurun bireysel sistem, herkes kendi çaresine baksın. Sarıkamış'taki atalarımızın yaşadıklarını yaşamamak için yetkililerin ilgilenmesini ve gerekli yerlere, firmalara ceza verilmesini talep ediyoruz.

profile profile

Şenol

Kesinlikle haklısın arkadaşım 2 senedir yüksek gelen faturalardan bıktık ayrıca TOKİ konutlarındaki camlardan çok fazla rüzgar ve sesler geliyor millet dışarıdan tutma usta getirip tamiratlar yaptırıyor bizler kiracı olarak neyaparız. Yalıtım zayıf her yerden rüzgar giriyor

Şenol

Kardeşim sonuna kadar haklısın yaktılar da ne oldu petekler kendini ısıtmıyor yönetimdeki görevli arkadaşlarımız geldiler baktılar petek ve borularda kırık var dediler 1 aydır klima çalıştırıyorum petekler kendini ısıtmıyor döndük dağın başında yanmadığı ısınamadığımız halde fatura ödememizde cabası

Nazire sonuçtan hiç memnun değil

Ardıçlı TOKİ 6. Etap Yönetim Şikayeti

Nazire
05 Aralık 2023 12:57

Konya Ardıçlı TOKİ Isınma Sorunu

Semih
29 Kasım 2023 15:44
Konya Ardıçlı TOKİ Isınma Sorunu
Umude sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ Konutlarında Beklenmedik Yüksek Faturalar Ve İlgisiz Yönetim

Umude