Özen
04 Kasım 00:00

Denizli Honaz 3. Etap Ovacık toplu konutları site yönetimi, sitemizde bulunan 13 blok ve 214 daireden oluşan toplu yapıya sahiptir. 13 blokta bulunan merkezi sistem ısıtma sistemleri olan Ecodense marka kombiler bulunmaktadır. 13 blokta sadece 2 kombi haricinde 11 kombi arızalı ve hiçbir şekilde çalıştırma veya devreye alma işlemi yapılamıyor. Malum kış aylarının başlaması ile soğukların 2 derece olduğu bir iklimde, şu an blok sakinleri olarak çocukların üşümesi ve hasta olması durumundayız. Denizli'de bulunan Ecodense yetkili servisini defalarca aramamıza ve çağrı merkezine kayıt açtırmamıza rağmen hiçbir şekilde hizmet vermiyor, telefonları açmıyor. Kendisinin bizlere ilettiği, 'Biz 5 ay önce orada işlemleri yaptık' şeklinde. Fakat Honaz Ovacık TOKİ konutları teslim tarihi 27/06/2024 tarihinde başlamıştır. Yönetim 25/07/2024 tarihinde kurulmuştur. Yani teslim edilmesi henüz daha 3 ay olmuştur. Ecodense servisi 5 ay diye belirtiyor. Öyle bile olsa Enerya merkezi sistem doğalgaz abonelikleri açılma tarihi 21/10/2024 tarihinde alınmış, 2 gün sonra gaz açılımı yapılmıştır. Gaz olmayan bir yerde ve yönetim olmayan, teslim olmayan bir yerde nasıl kombilerin garantileri başlar, nasıl çalıştırma yapılmış ya da denenmiş olabilir? Ayrıca bu ürünler ilk çalışıyor ve bu ürünler garantili cihazlar değil mi? 2. el cihazlar mı? Ecodense bu kadar basit bir marka mı, ürünün arkasında durmayacak kadar, hizmet vermeyecek kadar ve servis ağı olmayan bir firma ile TOKİ nasıl çalışır? İnsanlar mağdur şu anda, soğukta kötü bir firmanın hizmet verememesinden dolayı ve arızalı ürün sattıklarından dolayı ürünlerin arkasında duramadığı gibi servis hizmeti sağlaması yanı sıra yalan dolanla olmayan bir zamanda yaptık, ettik demesi Ecodense firmasının bu kadar sağlam bir firma olmadığının kanıtıdır. Lütfen gereğinin yapılmasını arz ederim.

Çorum Celilkırı 3. Etap TOKİ Pay Ölçer Devreye Sokulmuyor

Mine
19 Şubat 22:15

2019'dan Beri Teslim Edilmeyen TOKİ Konutları Mağduriyeti

Abdullah
12 Eylül 14:19

TOKİ Müteahhit Sorumsuzluğu Banyodan Su Sızıntı Sorunu Çözülmüyor.

Muhsin
23 Temmuz 19:41