Tod Üyeliği Ve Digiturk Çakışması Sorunu

Veysel
10 Kasım 2024 17:07

Süper Lig'i izlemek için Tod Süper Lig sezon paketi satın aldım. Aynı zamanda yıllardır Digiturk kullanıcısıyım. Olay şu ki, Digiturk'te üyeliğim olduğu için aynı cep telefonundan Tod üyeliği sahibi olamıyormuşum. Ancak Tod'u satın aldığımda telefonumu eklememiştim. E-posta adresim üzerinden satın aldım ve kullanıyordum. 10.11.2024 tarihinde Galatasaray maçını izlemek için Tod üyeliğimi açtığımda maç yayınını açamadım, cihaz doğrulamam istendi. Doğrulamak için tıkladığımda cep telefonumu eklememi istedi sistem, ben de buna istinaden cep telefonumu ekledim. Ama bir de baktım ki cep telefonum kabul edilmedi, sebebi ise aynı cep telefonu üzerine Digiturk üyeliğimin olmasıymış. Dolayısıyla maçı izleyemedim. Digiturk'ü aradım. 10.11.2024 tarihinde S**** denilen yetkisiz bir temsilciyle muhatap oldum. Durumu izah ettim ancak herhangi bir şekilde yardımcı olamadı. Ürünü satarken e-posta adresim üzerine satıyorsunuz, o zaman doğrulamayı da e-posta üzerinden yapmalısınız. Yok eğer illa ki cep telefonu diyorsanız, Tod'u satarken cep telefonunu zorunlu kılacaksınız ve Digiturk üyeliği olanlar bu hizmeti satın alamayacaklar. Geldiğimiz noktada Tod bana vaat ettiği lig yayınını vermiyor. İptal edin, paramı verin o halde diyorum. Onda da App Store üzerinden iptal edin deniyor. Ben de enayiyim, oradan iptal edeceğim ve param kesilecek. Sorun bende değil, sorun sizin sisteminizde. Benim bir problemim yok, yayın yapıyorsanız verdiğim bilgiler doğrultusunda izleyeceğim. Eğer bu durumda yayınları izleyemiyorsam paramı kesintisiz iade edeceksiniz. Burası babanızın çiftliği değil. Üye olurken verdiğim bilgiler doğrultusunda hizmeti verebiliyorsanız izleyeceğim.

Barış
30 Aralık 2023 00:58

Mahir
19 Şubat 2024 14:49
TOD Tv Tod Üyeliğimde Yayın Hatası Alıyorum, Asla İzleyemiyorum Ve Destek Yok
Emin sonuçtan hiç memnun değil

Tod TV Sorunları

Emin