İsa sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 17:26

01.17.2024 tarihinde içinde yol yardımı olan araç sigortası yaptırdım. Bugün 05.06.3024 günü saat 19.00 sularında Bor ilçesinden Niğde iline giderken yolda aracım arıza yaptı. Sigorta şirketine gereken bilgileri verdikten sonra çekiciyi yönlendireceklerini söylediler. Bir müddet sonra beni arayıp çekicinin Bor sanayisine 400 TL fark istediğini söylediler. Mesafe 20 km. En yakın Niğde sanayisine ücretsiz çekileceği söylendi. Şimdi sormak istediğim şu: Ben sigorta yaptırırken yolda kalırsam ücretsiz yol yardımı alayım diye fiyat farkı ödemiyor muyum? Sonuçta Niğde il sınırları içinde (20 km mesafe) sanayiye çekilecek. Başka bir il sanayisine çekilsin demedim. Ücretli çekici çağırdım ve ustamın dükkanının önüne indirdim. Sigorta acentesinin adı T****'lar Niğde Güvenlik Şirketi. Bana yol yardımlı poliçe keserken, araç arızası veya kaza durumunda en yakın tamirhaneye çekilir demedi. Premium paketin olduğunu ve bu paket yapılırsa o zaman istediğim yere şehir fark etmeksizin ücretsiz çekileceğini söylemedi. Bunu ben sigorta şirketinin kendisinden öğrendim. Bana Plus paket yapmış ve bu paket en yakın tamirhaneye çekilmesi içinmiş. Bana bunun aydınlatmasını yapmadan poliçemi kesti.

20 Eylül 2023 20:15

31 Ekim 2024 17:45
Kaşif sonuçtan çok memnun

21 Eylül 2023 09:55
"Şikayet var kurumuna teşekkür ederim"

06 Eylül 2023 08:28
Onur sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 14:35
sigortaladimcom-ucretsiz-cekici-hizmeti-2.pdf