Kayhan sonuçtan hiç memnun değil

Tilos Travel İle Kapıda Vize

24 Haziran 2024 23:24

Kapıda vize sorunu: Acenteler sizden Schengen'e başvurur gibi evraklar istiyor. Bu evrakları eksiksiz şekilde 3 Haziran'da acenteye ilettik. Tabii bunların içinde konaklama, feribot bileti, bankada 450€ civarı para, araba kiralama vb. her şeyi ayarladık. 15 Haziran 20.00 sularında Fethiye'ye tam 7 saatlik araba yolculuğuna çıkacakken Tilos firması, Yunan polisinin vizelere onay vermeyeceğini ve gelirsek boşuna geleceğimizi söyledi. Fakat hiçbir yerde resmi yazı/paylaşım yoktu. İnanmadık, yola çıktık. Geldik ve Tilos Travel acentesinde kimse yoktu. Feribot biletlerinin verildiği kısma gittik. Orada geminin kaptanı insanların arasında dolaşıp 'kapıda vizeciler boşuna başvurmayın, çıkmayacak ve sizi 16.30 feribotu ile geri getireceğiz' diye konuşuyordu. Buna rağmen gittik. Feribota Fethiye'den bindik 09.30'da. Feribot 12.00 civarı vardı. Tilos Travel firması Yunan polisine evrakları göndermediği için Yunan polisi çok yavaş ilerledi. Gelen feribot dönecekken, 100 kişiden kalan 25 kişinin evrakları yine Tilos Travel'dan Yunan polisine iletilmediği için kapıdan dönecektik. Biz sert çıkınca bir anda Tilos Travel evrakları getirdi ve vizelerimiz 4.5 saatin sonunda verildi. Bu evraklar Tilos Travel firmasındayken neden ilk başta Yunan polisine verilmedi, bu firma hakkında büyük bir soru işareti. Firma kota 50 olmasına rağmen 100-150 kişiyi kapıda vize olarak götürüyor. Sky Marina acente sahibi tam 50 kişi götürüyoruz polisle problem yaşamamak için demişti. Bu kural Tilos Travel'in umurunda bile değil. Özetle, Tilos Travel gereğinden fazla insanı alarak reddedileceğini bile bile sizin başvurunuzu kabul ediyor. Yani sizin özenle hazırladığınız evraklar Yunan polisine hiç gitmeyebilir, başvuru ücreti ve feribot biletleri Tilos'a kalır. Otel ve araç kiralama, ulaşım masraflarını da boşuna ödersiniz.

profile profile profile

Tilos Travel Acentası Bir Pişmanlıktır

17 Haziran 2024 09:48
Arda sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 15:05
Tilos Travel Hayatımızın En Kötü Tatiliydi
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 15:27

24 Haziran 2024 13:48
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2024 20:21
Tilos Travel Tatil Planlarımız Ve Hayallerimiz Çöp Oldu Teşekkürler