Firat sonuçtan hiç memnun değil

TikTok Haksız Sebeple Hesabımı Kapattı

18 Haziran 2023 07:41

TikTok bugün 88.6 bin takipçili hesabımı haksız yere kapattı. İçinde ihlal bulunmayan videolara sürekli ihlal arıyorlar ve itiraz etmeme rağmen incelemiyorlar. İnsanların emekleri bu kadar kolay çöp olmamalı. Benim videomun aynısı alıp paylaşanlar ihlal yemiyor, ben ihlal yiyorum. Ne kadar saçma bir olay! Çok uzun zamandır sosyal medyanın içindeyim ama TikTok yetkilileri kadar işe yaramaz birine hiçbir platformda rastlamadım. Sürekli haksız yere ihlal atıyorlar, itiraz ediyorum ama inceleme zahmeti bile göstermiyorlar. Bugün kapanan hesabımın haksız yere kapandığını ve geri açılmasını gerektiğini düşünüyorum. Mizah videoları üreten bir hesap kural ihlalinden kapanıyor. Şaka gibi ama gerçek! TikTok'ta o kadar +18 video dolanıyor, hiçbiri ihlal yemiyor. Benim mizah kanalım ihlalden kapanıyor. O +18 videolar yetkililerin işine geliyorsa orasını bilemem. Kanalımın detaylıca incelenip geri açılmasını istiyorum.

18 Haziran 2023 21:54

Buradaki şikayetlerden işlerine gelene yanıt vermişler sanmıyorum bu şikayete cevap vereceklerini ama belki gerçekten işlerini yapmak isterler bana bu işlerden anlayan bir yetkili olur birisi olur mailden ulaşabilir mi? Veya bir mail adresi bırakabilir mi oradan yazayım kendisine internette bulduğum maillere yazıyorum bana otomatik cevap yolluyorlar link atıyorlar buraya yaz diye yazıyorum bakmıyorlar hesabım kesinlikle ihlali hak etmiyordu işi bilen birisi (TikTok Türkiye yetkilisi olmasın onlar işini bilmiyor) hesabımı incelese ihlali hak etmediğini görür zaten, lütfen bana mailden ulaşın veya hesabımı detaylıca inceleyip hesabımı açın ihlali kesinlikle hakkeden bir hesap değil.

23 Haziran 2023 09:43

Bu mesajı okuyan benim gibi mağdur arkadaşlara sesleniyorum boşuna buraya yazıp bir ümide kapılmayın çünkü cevap verme zahmetinde bile bulunmuyorlar kendinizi yormayın boş yere yıllardır sosyal medyanın içindeyim TikTok yetkilileri kadar umursamaz kullanıcısını düşünmeyen birine daha rastlamadım sosyal medyada bulunan herhangi bir platformun yetkilisine ulaşmak istesem anında dönüş alıyorum ama bunlara mail atıyorum uygulama içinden yazıyorum Instagram Twitter'dan yazdım buraya bile yazdım bir kişi bile cevap vermiyor bana profesyonel olmak ayrı bir duygu bunlar tam bir amatör Bir de ben bu platforma yıllardan beri emek veriyorum ilk çıktığı zamanlardan beri isminin musically olduğu zamanlardan beri bu platformu kullanıyorum içinde kimse yokken ben vardım emeklerim bu kadar kolay çöp olması bana çok saçma geliyor her ne kadar videolarda ihlal olmamasına ve itiraz ettiğim halde incelenmemesine rağmen TikTok'a attığım videoların aynısını Instagram'a da atıyorum orada bugüne kadar uyarı dahi yemedim ama TikTok hesabımı kapattı topluluk kuralları çok fazla katı zaten topluluk kuralları sekmesini inceledim orada olmayan bir sebepten hesabım kapatılmış hesabımı kapatıyorlar ama neden kapattıklarını kendileri dahi bilmiyor hesabımı açmazsanız dahi canınız sağ olsun ama şunu bilmenizi isterim ki çok amatörsünüz.

Firat sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 16:27

29 Haziran 2023 02:17

17 Nisan 2024 00:18
TikTok Aynı Türden İçerik Olmasına Rağmen Sadece Benimkiler İhlal Yiyor
Ali sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 16:28
TikTok Hesaplarım Haksız Yere Engellendi!
TikTok Hesaplarım Haksız Yere Engellendi!
Gülgün sonuçtan hiç memnun değil

Gülgün
22 Temmuz 2024 18:34