10 Aralık 2023 21:38

Tik tak... Sürekli kullandığım uygulama ve hizmet. Bugün aracı kiralamayı sonlandıramadım. Uygulamaya giriş yapılamıyor. Müşteri destek hattı nedense telefonları açmıyor? İstanbul'da tam olarak yoğunluk yaratacak kaç kişi olabiliriz ki 30 dakika bekletilecek kadar? Uygulamaya girdiğimde 195 TL para yazmış. Hâlâ aramaya ve bağlanmaya çalışırken bekliyorum ve 290 TL'ye ulaşmış. Çözüm diye sunduğunuz destek hattına neden ulaşamıyorum? Neden soğukta böyle bir problem için bekliyorum? Ellerim dondu ve hâlâ daha ayakta, arabanın yanında, arabaya sahip çıkmak için bekliyorum ama bu sırada tik tak para yazmaya devam ediyor. Müşteri hizmetlerini geliştirin ya da bu hizmeti sunmayın ve mağdur etmeyin. Fazla çekilen bütün ücretin iadesini istiyorum. Tabii iade edecek bir sonuca varabilirsek ve tik tak müşteri hizmetlerine bağlanabilirsek. Hayal kırıklığı. Tek bir hata, tüm iyi hizmeti gölgede bırakıyor. Bana bir atkı, bir şapka ve bir de eldiven borçlusunuz.

10 Aralık 2023 21:41

Maşallah ne sonlandırma yapıyor ne bir şey. Çok şükür uygulamaya girebildim. Simdi de inşallah sonlandirir. 2 telefondan da 25. Dakikamıza girdik. Gerçekten rezilsiniz. Demek ki sorun yaşayınca çözmeyen bir şirketiniz mevcut. Çalışan eksikliğiniz var ise ilan açın ve insanladi mağdur etmeyin. Les gibi soğukta beklediğim 1 saat olacak. Araca bir şey olsa mahsuliyeti de benden sorulur. 500 TL yi nereye yazdınız hocam. Araba yerinde ama uygulama sürüyorum zannediyor. Bir kerede açıp ya da 10 dakika bekletseniz yoğunlar deyip gececektim. Kış soğuğunda bekliyorum ama. Hem zamanımdan çalıyorsunuz hem de. Gerçekten sinir krizi geçireceğim

Ek
Ek
11 Aralık 2023 09:38 (Şikayetten 11 saat sonra)
11 Aralık 2023 11:13

Merhaba, Talebinizle ilgili sizi aradık fakat ulaşamadık. Sizi tekrar arayacağız. Saygılarımızla, TikTak

11 Aralık 2023 12:55

Merhaba, Talebinizle ilgili sizi aradık fakat ulaşamadık. Saygılarımızla, TikTak

26 Haziran 2024 14:42

10 Aralık 2023 23:27
Muhammet sonuçtan çok memnun

09 Şubat 2024 09:39
Seda sonuçtan memnun

07 Ağustos 2023 14:42
Eray sonuçtan hiç memnun değil

Tiktak Kirala Tiktak: Sürekli Mağduriyet Ve Çözülmeyen Sorunlar

03 Aralık 2024 11:22