TikTak Kirala Kaza Sonucu Çıkan Yüksek Borç

26 Ağustos 2023 05:14

Bir kazaya yaptım ve bana arkadan çarptı araç bu araçların kaskosu sigortası varken ve usullerine göre rapor tutulup size yollamışken nasıl bu kadar borç çıkabiliyor. 16.500 TL den başlayıp nasıl 65.000 TL'ye kadar yükselebiliyor anlamış değilim. Nereye sorarsam sorayım sizin yaptığınız şeyin yanlış olduğunu bildiriliyor. Bana yardımcı olun benim bunu ödeyecek paramda gücümde yok en son dava açmaktan başka çarem kalmayacak adaletli olun

26 Ağustos 2023 05:03

Saat 11 civarında bir kaza yaptım tiktak araç kiralamanın aracıyla ve saat şu an 05:00 ve ben hala aracın işlemlerini bitirip aracın kiralamasını bitirip evime gidemedim beni burda bu saatte bu soğukta bekletiyorlar ne arayan var ne soran var ne yardımcı olan var nasıl bir şirkettir ki bu müşterilerini bu durumlarda bırakabiliyorlar 3 saattir aracı kontrol etmelerini bekledim 4 saattir çekici bekliyorum çok kötü bir durumdayım

27 Ağustos 2023 12:06 (Şikayetten 1 gün sonra)
29 Ağustos 2023 13:46

Merhaba, Talebinizle ilgili ekibimiz sizi aradı ve bilgilendirdik. Ekiplerimizin yaptığı inceleme ve verdiği bilgiye bağlı olarak maalesef farklı bir işlem yapamadığımızı paylaşmak isteriz. Saygılarımızla, TikTak

Zehra

Herhangi bir sonuca ulaştınız mı acaba bize de 30 bin ceza kesildi durduk yere karşı taraf suçluyken.

31 Temmuz 2023 14:57

19 Mart 2024 10:12