TikTak Kirala 6502 Sayılı Kanunda Yer Alan Diğer TALEPLER-HASAR Bedeli İtiraz

26 Temmuz 2023 18:02

Sürücüsü olduğum 34DDK335 plakalı araç ile Vadi Caddesinden Giyimkent Caddesi istikametine seyir halindeyken İstanbul Ticaret Sarayı önünde u dönüşü yapmak için sola manevra yaptığım sırada direksiyonumun kilitlenmesi ve arabanın da frenlerinin yetersiz kalması sonucu aracın sağ ön tekerlek kısmıyla virajı alamayıp yolun sağındaki kaldırıma çıkması sonucunda tek taraflı maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir. Kusur oranımın yüzde 50 olarak belirlenmesinin nedeni bilinmeksizin herhangi bir kural ihlali yapmamış olmama rağmen 50 ve üzeri kusur oranı durumunda hasarın kaskoya dahil olmadığı belirtiliyor ve tamamı karşılamak zorunda bırakılıyor. Aracın tamirinin 5.000 TL - maksimum 10.000 TL tutacakken tarafıma 29.800 TL fatura düzenlenmiştir. Fatura detayı istediğimde cevap alamıyorum. Sürekli aradığım halde bilgi alamıyorum, adeta insanları yıldırıp sonuca ulaşmaya çalışıyorlar. Anlaşmalı oldukları servislerle yüksek tutarlarla işlemleri belgeliyorlar, bu da bilindiği üzere naylon fatura nev'ine dahildir. 29.800 TL'lik bedeli kesinlikle kabul etmiyorum, gerekirse dava açacağım. Gerekli desteğinizi ve bedelin iptali konusunda yardımınızı rica ederim.

26 Temmuz 2023 22:10 (Şikayetten 4 saat sonra)
27 Temmuz 2023 13:35

Merhaba, Talebinizle ilgili ekibimiz sizi aradı ve bilgilendirdik. Ekiplerimizin yaptığı inceleme ve verdiği bilgiye bağlı olarak maalesef farklı bir işlem yapamadığımızı paylaşmak isteriz. Saygılarımızla, TikTak

30 Aralık 2023 22:20
Tiktak'ın Fahiş Bedel Fatura Talebi!
Tiktak'ın Fahiş Bedel Fatura Talebi!
Doruk sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Hasar İddiası Ve Şeffaf Olmayan İşlemler

20 Ekim 2024 01:47
Haksız Hasar İddiası Ve Şeffaf Olmayan İşlemler
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 21:13
Tiktak Haksız Yere 12 Bin Tl Ceza Artı 55 Bin Tl + KDV Ceza Yazıyor

30 Temmuz 2024 11:40
Talha sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2025 11:48