Alihan sonuçtan memnun değil

The Hunger Özel Günümüzü Mahveden Organizasyon Eksikliği

08 Haziran 2024 16:39

07.06.2024 tarihinde sevgilimin doğum gününü kutlamak için Emar'da bulunan The Hunger'ı telefondan aradım ve iki kişilik yer ayırttım. Siparişim telefonda alındı. Bir sufle, mum ve üstüne not istemiştim sadece. Organize edeceklerini söylediler. Gittiğimizde bize bir masa rezerve etmişlerdi ancak siparişim telefonda alındığı halde bir garson gelip siparişimizi sordu. Rezervasyon yaptırırken verdiğimi söyledim. Mutfağa gidip geri döndü. Siparişinizi tekrar almam gerekiyor dedi, sufle sipariş ettik. Ben sürpriz bozulmasın diye kalkıp suflenin yanında bir not ve mum rica ettim. Tamam dediler ve telefonda siparişimizi alan kişinin siparişi unuttuğunu ve aldığı notu da kaybettiğini söylediler. Ben masaya döndükten sonra da bir garson masaya gelip "Beyefendi, sizin bir not işiniz varmış, bizim kağıdımız yok. Yapamayacağız." dedi. Bunu sevgilimin yanında söylediği için sürpriz ortaya çıkmış oldu. Nasıl bu kadar acemi olunabilir bilmiyorum. Böyle kutlamaların yapılabileceği bir mekan ama çalışanlar mahvetti. Ya evlenme teklifi ediyor olsaydım?

Aley sonuçtan hiç memnun değil

The Hunger Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Yanıltıcı Fiyat Politikası

13 Ağustos 2024 20:28