Mithat sonuçtan hiç memnun değil

The Art Of Pro (Muratin.art) Pişmanlığı

13 Şubat 2024 10:44

M** bey ile 22 aralıkta logo dizayn için anlaşmaya karar verdim ve hemen ödemesini yaptım fatura hemen geliyor dedi ben de ödeme yaptım. Sözleşmede 10-12 iş günü diyor max ona da tamam dedim. Aşağıdaki paketi seçtim. Bugün tam 36 iş günü oldu sadece 2 örnek gönderdi ki sınırsız revize hakkım var olduğu halde, 3.revize için tekrar ek süre istedi tarih ve saat verdi ama verdiği tarih ve saatte ne geri dönüş yaptı ne toplantıya katıldı ne de ondan sonra daha kendisi ne çalışma gönderdi ne bir satır yazı yazdı 2 haftadır 20 ye yakın cevapsız çağrıya bile dönüş yapmadı.

Ne zaman avukatımla görüşüp karakola ve maliye suç duyurusu yapmaya karar verip kendine de son kez yazınca o zaman cevap yazdı. Bu yaklaşık 2 ay süre zarfında ne fatura kesip gönderdi, hem de iade yapmadı ücreti. Ve sonra sanki sözleri randevu tarihlerini o vermemiş gibi benim bitirmiştim diye cevap yazdı.

Hala telefonlara açmaya bile cesareti yok sanırım sözünde duramayınca tabiri caizse yüzü de tutmadı. Bir de saygısız bir şekilde ekip kuruyordum o yüzden ilgilenemedim.

Mithat
Mithat
16 Şubat 2024 12:28

Bu arada Murat İn adlı kişi nin Instagram sayfasının adını 18 kez değiştirdiğini öğrendim. Instagram'da sağ üsteki 3 noktaya tıklar bu hesap hakkında kısmına girerseniz görebilirsiniz. Bir hesap neden 18 kez isim değiştiri ki? Herkes profile bakınca bu hesap kurumsal vb. Diyor ama içeriği hiç öyle değil   bana göre. Teklifinde sınırsız revizyon hakkı ve Beğenilmezse ücret iadesi bile yazıyordu ama ne iade yapıyor ne de telefonlara çıkıyor.

08 Nisan 2024 00:43 (Şikayetten 1 ay sonra)

Savaş
Savaş

Öncelikle Paytr üzerinden ödeme yaptıysanız Paytr bize ulaşın bölümünden bildirimde bulunun sonrasında kredi kartınızın bulunduğu bankayı arayıp harcama itiraz kaydı açtırın. Bu arkadaşı ben de geçen hafta savcılığa verdim ve gerekiyorsa 100k param gitsin sonuna kadar uğraşacağım tamam daha önce de bu şekilde tokatçılara denk geldik fakat hiç biri bu kadar rahat hareket etmedi acayip uyuz oldum sonuna kadar da peşindeyim.

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2025 12:45
Logo Tasarımında Gecikme Ve İletişimsizlik Mağduriyeti
Taygun sonuçtan hiç memnun değil

Muratin.art Mağdur Etti

02 Şubat 2024 09:03
Muratin.art Mağdur Etti
Enbiye sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2025 22:54