Taygun sonuçtan hiç memnun değil

Muratin.art Mağdur Etti

Muratin.art Mağdur Etti
02 Şubat 2024 09:03

Firmamız için 02.12.2023 tarihinde Logo tasarımı için Muratin  Art şahıs ile telefonla konuşarak 5.000 TL Logo tasarım anlaştık 10 gün içinde teslim olacağını söyledi ben de geç olsun temiz olsun 20 gün sonra teslim edin dedim. 20 günden sonra aramalarıma rağmen hallettim az kaldı hastayım diyerek bizi 55 gün oyaladı. Ve günün sonunda sıradan 6 adet logo tasarımı gönderdi başından salmak için bizde bunu beğenmediğimizi söyledik. Konuşmalarımız ilk başından beğenmezseniz paranızı iade olarak alabilirsiniz dedi ve şu an gülünecek bir durum beyefendi telefonumuzu açmıyor. Ve mesajlarımıza dönüş sağlamıyor.Sadece kelime yaparlar insanı bağlamak için ama icraat asla yok bundan sonra gerekli yasal işlemler süreçler bizzat ilgilenip takip ettireceğim böyle kendini akıllı sananlara fırsat verdirmeyeceğim.

08 Nisan 2024 00:52 (Şikayetten 2 ay sonra)

Savaş
Savaş

Ben de aynı şekilde mağdurum 12 iş gününde teslim dedi tam 1 ay oldu ortada hiçbir şey yok tahminim gönderse bile salla pati bir şeyler gönderecek size yaptığı gibi ben de bugün savcılığa suç duyurusunda bulunacağım çok geçmiş olsun.

The Art Of Pro (Muratin. Art) İş Bilmez Bir İşletme Tek Derdi Parayı Alıp Kötü Bir İş Teslim Etmek!

04 Nisan 2024 20:45
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 18:00
Mithat sonuçtan hiç memnun değil

The Art Of Pro (Muratin.art) Pişmanlığı

13 Şubat 2024 10:44