İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tepecik Hastanesi Radyoloji Teknisyeni Hakkında

Özlem
17 Ağustos 2024 12:494.112

MR çeken radyoloji teknisyeni hakkında. 16.08.2024 tarihinde saat 23.30'da MR çekildiğim sırasında radyoloji teknisyeninin bana uygulamış olduğu ilaç nedeniyle vücudum reaksiyon verdi şoka girdim. Çekim esnasında elimi kolumu salladım beni görüp oradan çıkarması için fakat cam ekrandan beni görmedi. O esnada iki ablam yanımdaydı yardım istedi fakat tekerlekli sandalye istememize rağmen mavi kodu çağırırsam bir saate yakın gelir demiştir. Oranın uzmanı olan biri panik atak veya ilacın yan etkisi olacağını düşünemeyecek kadar bilgisiz mıdır? Yoksa uğraşmak istemediği için mıdır? Rahatsızlığımın acil olduğunu bilmesine rağmen güvenliği çağırıp destek istemedi. Hiçbir şekilde güvenlik orada çalışmıyor insan sağlığı bu kadar ucuz mu? O kadar bağırmaya karşı bir hastane personeli gelmedi Allah razı olsun orada olan başka hasta yakınları sayesinde sedye getirildi ve hızlı bir şekilde acile kaldırıldım. Acilin doktorların tütün hasta bakıcısına kadar çok iyi ilgilendiler. Beni biraz daha MR çekilen yerde, radyoloji teknisyeni tarafından bekletilseydim ben şu an bu yazıyı yazmıyor mezar taşımda adım yazıyor olacaktı! Radyoloji teknisyeninin adını soyadını bilmiyorum ama araştırıldığı zaman o gece o saatte kim çalıştığını bulunup işlem yapılmasını arz ve talep ediyorum ki benim şansım varmış ki kurtuldum başka hiç kimsenin canını yakmasın.

Hastanede Uzun Bekleyiş Ve Saygısız Davranışlar

Ecem
1 Kasım 2024 03:125.308

Merhabalar; 30/10/2024 tarihinde MR çekimi için hastanenize geldik. Randevu saatimize 1 saat varken damar yolu açtırdık...

Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Levent Semt Polikliniği) Personelin Aşağılaması Azarlaması

Demet
1 Nisan 2024 22:4012.338

31 Mart 2024 saat 14.30 MR için hastaneye gittim. MR bölümüne girdim. İşlem bittikten sonra makine çıkardı beni. Ben tam...

2 Destek

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi Doktorun Yanlış Teşhisi

Zeynep
5 Temmuz 2023 01:098.228

03.07 2023 tarihlerinde düşme sebebinden dolayı acilden sabah 08:15 sularında giriş yaptım. Çok ağrım vardı ve refakatçi...

1 Destek

Öne ÇıkanKonular