Telegram Tehdit Altındayım Ailem İle Tehdit Ediliyorum

Barış
26 Haziran 2024 06:05

26/06/2024gece saat 02:44:da, amanda. A13 kullanıcı adına sahip bir şahıs ile Telegram üzerinden konuşma gerçekleştirdik. Görüşmeyi açtığımda yaklaşık 15 saniye boyunca video görüşmesinde bulundum. Daha sonra bana, diğer birçok kişiye olduğu gibi, şantaj ve tehdit içerikli mesajlar gönderildi. Eğer istediklerini yapmazsam tüm çevreme beni rezil edeceklerini söylediler. Benden 2 bin lira para talep ettiler. Bu olay 26 Haziran'da meydana geldi. Ben hemen aynı dakika içinde numarayı engelledim ve ilgili içerikleri sildim. Ancak yayılması durumunda, doğrudan savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı belirtmek isterim. Bu tür durumlara düşmek kesinlikle iyi bir şey değil. Ancak bu süre zarfında hesabımda gerçekleşecek olan her türlü yasal ya da yasa dışı faaliyetler; numaramın kullanılarak kişisel çıkarlar için yapılan sesli ya da yazılı mesajlar ya da ses kayıtları aracılığıyla gerçekleştirilecek görüşmeler; yasal ya da yasa dışı olabilecek her türlü aktarım, resim, video, ses kaydı, yasa dışı para transferi, link paylaşımı; hakaret, tehdit içerikli paylaşımlar; suçlayıcı ya da aleyhte konuşmalar; bilgi alışverişi; yasal ya da yasa dışı eylemler; durumlar; konumlar; insanlar, para, silah, mülk, şirket, miras, hesaplar üzerine yapılacak ticaretler ve tehdit, intihar gibi bilgi aktarımlarından; adımın ve soyadımın lekelenmesinden ve suçlanmasından sorumluluk kabul etmediğimi kamuoyuna duyururum. Herhangi bir durumda sorumluluk kabul etmediğimi beyan ederim. Benim ya da başkasının profil fotoğrafının herhangi bir yerde kullanılmasından ve sahte hesaplarda telefon numaramın kullanılmasından doğacak her türlü olaydan da sorumlu olmadığımı ifade ederim

Yorumlar (5)

Mahmut
Mahmut

Aga ne oldu bir şey yaptılar mı

Yaşar

Aga telegramı sil watsabı ya sil ya profil resmini değiştir sosyal medya pasife al ya da isim değiştir bir şey yapamazlar oltalama korkutma taktiği bu göster dalganı bak keyfine

Yaşar

Adaş özel video dediğin ailen görmemesi gereken bir durum mu evlimisin çevren varsa neden özel görüntü paylaşıyon bir şey yapamazlar merak etme sosyal medya ismini değiştir ya da hepsini kapat telegram kullanma WhatsApp sil bir şey yapamazlar korkma oltalama taktiği bunlar

Yaşar

Mustafa özel video dediğin nedir bunlar oltalama taktiği günde milyonlarca kişiye yazıyorlar uğraşmazlar korkma bir şey olmaz aileni çevreni rezil edecek durum değilse bir şey yapamazlar

Gardaşım aynı durum dün akşam başıma geldi Instagramı sildim Facebook'u sildim tiktoku bile sildim ama elinde özel videolarım var beni tehdit ediyor ne yapacağız dediğin gibi kurmaca falan mı bu bir şeyler de lütfen

29 Haziran 2024 02:53

26 Haziran 2024 01:09