Teknofinal Yaptığı İşin Ve Sattığı Ürünün Arkasında Durmuyor

05 Ekim 2023 14:48

Yaklaşık iki veya üç ay önce Teknofinal firmasından Epson L1800 dtf model yazıcı satın aldım. T-shirt baskısı yapmak için ve bu işte tamamen yeni olduğumdan dolayı aldığım ürünlerin boya, kağıt ve diğer çevre birimleri gibi hepsini bir yerden almak istedim. Sebebi de sektörde yeni olduğum için hem destek anlamında hem de teknik servis anlamında bir sorun yaşamamak. Geçen hafta tam olarak anladım ki Teknofinal bu konuda tam bir hayal kırıklığı.

Yazıcıyı ilk incelediğimde özellikle maliyet hesabını sordum ve bana internet sitelerinde yüklü olan ürünün detaylarında hepsinin yazılı olduğunu ilettiler. Birebir görüştüğüm satış danışmanım: İ*a****. Ben de doğal olarak firmaya güvendiğim için maliyet hesaplarını buradaki hesaplamaya göre yaptım.

"A3: Pet Film Baskı Maliyeti:
Dtf cihazlarımızda 1 adet full A3 ebat baskı için ortalama mürekkep maliyeti: 0,09usd 'dir. A3 pet Film Maliyeti ise 0,50usd 'dir. Yaklaşık olarak bir adet A3 Ebat full baskı için toplam Pet Film Baskı Maliyetiniz KDV Dahil 0,59usd 'dir."

internet sitesinde yazan açıklama tam olarak bu şekilde.

Sonra "cadlink" adlı baskı programı aracılığı ile maliyet hesaplaması yaptım ve açıklamada yazan oranın 10 katı ve hatta daha fazla olduğunu gördüm. Ardından teknik servislerini arayarak bu konu hakkında "ben yanlış hesaplıyor olabilir miyim? Ya da sitedeki bilgilendirme mi yanlış acaba" diye konuştuk ve ardından onlar da bana kendileri hazırladığı "maliyet hesabı" adlı videoyu gönderdiler. (Maliyet hesabı yaptıkları program "cadlink" benim kullandığım program ile aynı). Ve hesabımın doğru olduğunu, internet sitesine yazdıkları açıklama yüzünden ise bir aydır yaptığım tüm işlerde zarar ettiğimi gördüm.

Kendileri de video çekmiş oldukları halde hatalarını kabul etmedikleri gibi yanlış yönlendirmeye devam ediyorlar.

Burak sonuçtan çok memnun

07 Aralık 2023 23:53
"Sorunumla ilgilendiren ürün değişimi yaptılar. Temsilcim Nisa hanım'a çok teşekkür ederim. Alışverişime devam edeceğim."

Teknofinal Teknik Servis Ve Ürün Kalitesi Hayal Kırıklığı Yarattı!

10 Mayıs 2025 18:59
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Teknofinal Teknik Servis Hayal Kırıklığı

13 Mart 2024 20:09