Tekno Danışmanlık Tekno Kredi Danismanlik

27 Haziran 2024 11:503.975

Tekno Kredi Danışmanlık bir site olup, sadece paranızı alıp bir daha aramıyorlar. 4900 ve 400 TL paramı aldılar, bir daha beni aramadılar. Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Er geç cezalarını çekecekler. Bu danışmanlık sitesini asla aramayın.

26 Temmuz 2024 16:52

Teknokredi danişmanlik bir dolandırıcı sitesidir, sakin inanıp aramayın. Ben 1 buçuk ay önce paramı kaptırdım. Dosya masrafı adi altında 4.900 ücretimi aldılar telefonlarıma cevap vermiyorlar. Farklı bir numaradan aradım konuyu anlatmaya başlayınca telefonu yüzüme kapattılar.

4 Temmuz 2024 09:27

Şikayetim maalesef hala sonuçlanmadı 4.900 hala geri iade ermedilee.

24 Temmuz 2024 10:49 (Şikayetten 26 gün sonra)

Öncelikle, yaşadığınız olumsuz deneyimi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Kredi başvuru sürecinde yaşadığınız sorunlar ve iletişim eksiklikleri hakkında bilgi edinmek bizim için önemlidir. Belirttiğiniz durumun ciddi ve kabul edilemez olduğunu anlıyoruz. Bu tür olumsuz deneyimlerin yaşanmaması için sürekli olarak süreçlerimizi gözden geçirmekteyiz. Şikayetlerinizi ciddiyetle ele alacağımızı ve gereken iyileştirmeleri yapacağımızı belirtmek isteriz. Yaşadığınız durumla ilgili detaylı bilgi almak ve çözüm sürecine katkıda bulunmak için bizimle doğrudan iletişime geçmenizi öneririz.

24 Temmuz 2024 18:05

Benim iletisim bilgilerim var ama hala bana dönüş yapmadınız

1 Ağustos 2024 13:03

Teknokredi danışmalık bir dolandırıcılık sitesidir, Savcılığa verdim paramı aldılar. Ama beni bir daha aramadılar, diğer insanların mağdur olmasını istemiyorum sakin inanıp aramayın, paranızı alıp sizi bir daha aramayacaklar buraya defalarca şikayet ettim ama henüz bir çözüm bulunmadı.

1 Ağustos 2024 13:04

Hiçbir gelişme yok bunlar dolandırıcı sakin inanmayın.

Fatih
Benzer Şikayeti Var
30 Haziran 2024 21:33

Bende aynı sorunu yaşadım hesaplarım kapatıldı bankalar tarafından. Şikayetvar da bu konuyla alakalı şikayet paylaştığım için,

Tekno Danışmanlık Kredi Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Ek Ücretler

9 Ağustos 2024 14:396.342

Tekno Kredi Danışmanlık 150 bin TL kredi istedim. 800 TL rapor ücreti üstüne dosya rapor parası istendi fakat hala kred...

Tekno Danışmanlık Kredi Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Ek Ücretler

Tekno Danışmanlık Kredi Yanıltma Şirketi

19 Temmuz 2024 15:461.581

Tekno kredi Danışmanlığı kocaman bir yanıltma şirketidir. İnsanları resmen yanıltıyorlar. Kredi çıkaracaklarını söyleyip...

Tekno Danışmanlık Yanılttı!

Tekno DanışmanlıkYanılttı!

Bozan
Tekno Danışmanlık Kredi İçin Başvurdum Ve Mağdurum!

Tekno DanışmanlıkKredi İçin Başvurdum Ve Mağdurum!

Bilal