Deprem destek listelerine hızlı erişin!

Hazır Kredi

Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Hazır Kredi ile ilgili bir şikayetin mi var?
17 Şikayet
Şikayet Sıralaması

Hazır Kredi Kredi Hazır Diyor Kullandırtmıyor

Ek hesap hazır kredi limiti yazıyor fakat kullanamıyorum. Niçin kullanamayacak hazır kredi limitin diyor. İstediğin gibi kullan diyor kullanamıyoruz Sebebi nedir bilmiyorum. Kredi kartın dada aynı şey oluyor ek limitim 27000 TL diyor yanlı kullanamıyorum. O zaman oraya hazır kredi falan yazmayın

2 hafta önce

Play Hazır Kredim Uygulaması  YANILTIYOR MU?

Google Play üzerinden hazır kredim uygulamasını indirdim kredi başvurusu yaptım geri dönüş sağlanmadı 189 TL para yatırdım bir de hiçbir dönüş yok 09/03/2023 Kimlik bilgilerim kendilerinde mevcut ve herhangi bir başvuru yapmıyorum, yapmadım. Hakkımda herhangi bir başvuruyu kabul etmiyorum ve oluşab...

Hazır Kredi Kredin Onaylandı Dosya Masrafı Ödeyip Dönüş Sağlanmaması

Ben kredi başvurusu yaptım kredi onayladı ama hesabıma kredi gelmedi 200 TL dosya masrafı verip bir sonuca varılmaması insanları oyalamaya hakkınız yok böyle bir süreçte geçiyorken en kısa süre içerisinde verdiğim ödemenin bana geri yatırılmasını rica ediyorum

25 Şubat

Hazır Kredi Kredi Vaadiyle Yapılan Uygulamanın Maddi Zarar Vermesi

Hazır kredim adli uygulama hakkında şikayetim olacak benden. Dosya masrafı adı alt altında 140 TL paramı aldılar ve tarafıma iade asla olmadı. Bu platformun dijital bir ortam Google Play ve story mağazasında yer almaktadır bu gibi insanları yanıltan uygulamaların denetlenmesini talep eder zararımın ...

23 Şubat

Hazır Kredi Onaylanan Kredi Ödemesi Yapılmadı

Hazır Kredi'ye başvuru yaptım 14600 ₺ krediniz onaylandı dedi. 6 aylık ödeme seçenekleri için 199₺ lira yatırdım. C** b** şahıslı IBAN 'a 200₺ yatırdım ödeme görünmüyor diyor mobilde dekontu var. Adama 200₺ yatırdım işlemleri tekrar yaptım ödeme görünmüyor diyor; ne iletişim var ne de yatan bir par...

21 Şubat

Hazır Kredim 2

Google Play 'de Hazır Kredi adında uygulama indirdim kredi başvurusunda bulunmak için benden 240 ₺ ödeme yapmam istendi C**B*** isminde bir şahsın IBAN'ına, ödeme yapıldı uygulamaya girip ödemeyi yaptım butonuna tıkladığımda ise ödeme görünmüyor deniyor

16 Şubat

Hazır Kredi Ödeme Sorunu!

Google Play 'de Hazır Kredi adında uygulama indirdim kredi başvurusunda bulunmak için benden 140 ₺ ödeme yapmam istendi C**B*** isminde bir şahsın IBAN'ına, ödeme yapıldı uygulamaya girip ödemeyi yaptım butonuna tıkladığımda ise ödeme görünmüyor deniyor.

Hazır Kredi Dosya Parası Ödedim Ama Kredim Hesabıma Yatmadı

Hazır kredim uygulamasından kredi başvuru yaptım 14.600 limit çıktı 140 TL dosya masraf ödemem lazımmış onu da c** b** adına yaptım ama uygulamada ödeme bulunamadı diyor. Lütfen yardımcı olsun. Yoksa gereken yerlere başvuru yapacağım. Gereken yere yapacaigm

Hazır Kredim E Başvuru Yaptım IBAN A Para Attım Kredimi Alamadım

Hazır kredi 14.600onaylandi dedi IBAN a 140 TL ödeme yaptım paramı geri alamıyorum. Çıkan krediyi de vermedi lütfen yardım edin. Paramı geri istiyorum. Bu ne ya ne kadar alakasız bir işlem insanları oyalamayın iletisim numaranızı yazınız benim ki buraya yazıyorum acil bana dönüş yapın hiçbir yerde t...

Hazır Kredim E Başvuru Yaptım IBAN A Para Attım Kredimi Alamadım
14 Şubat

Hazır Kredi  140 TL Param Gitti

Ben dosya masrafını gönderdim ödeme bulunamadı diyor.

hazir-kredi-140-tl-param-gitti-4.pdfpdf
10 Şubat

Hazır Kredi Dosya Masrafını İki Kere Ödediğim Halde Ödeme Yok Diyor

kredim.com. üzerinden kredi başvurusunda bulundum. Dosya ücretini gönderdiğim halde hem de iki kere bana bu şekilde bir ödeme bulunamamıştır. Bir sefer daha denedim yine olmuyor. Lütfen bu konuyla ilgili yardımlarını acilen bekliyorum.

Hazır Kredi Dosya Masrafını İki Kere Ödediğim Halde Ödeme Yok Diyor
10 Şubat

Hazır Kredi Uygulaması

Hazır kredim uygulamasından kredi başvuru yaptım 14.600 limit çıktı 140 TL dosya masraf ödemem lazımmış onu da celal beyazıt adına yaptım ama uygulamada ödeme bulunamadı diyor. Lütfen yardımcı olsun. Yoksa gereken yerlere başvuru yapacağım yoksa hiç iyi olmaz.

03 Şubat

Hazır Kredi Uygulamasını Şikayet Etmek

Hazır kredi diye bir uygulama indirip kredi başvurusu yaptım. Kredi onaylandı denildi dosya masrafı olarak 140 TL istediler hesaplarına yatırdım. Ama kredim hesabıma yatmadı. Bu konuda yardım talebi istiyorum. En azından bu tür uygulamaların denetlenmesini istiyorum.

24 Ocak

Hazır Kredi Kredi Hesaba Yatmadı

kredim.com. üzerinden kredi başvurusunda bulundum. Dosya ücretini gönderdiğim halde kredim onaylandı herhalde. Kredim hesabıma yatmadı konuyla ilgili. Bana yardımcı olmanızı talep ediyorum. Her türlü işlemim onaylandı fakat kredim hesabıma yatmadı. Bu konuda yardımcı olmanız talep ediyorum.

Hazır Kredi Kredi Hesaba Yatmadı

Marka Profili

Hazır Kredi bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Hazır Kredi henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Hazır Kredi bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör