Mine sonuçtan hiç memnun değil

TED Eskişehir Koleji Kesinlikle Tavsiye Etmediğimi Belirtmek İsterim.

06 Temmuz 2023 15:56

Çocuğumuzun ilkokul bitiminde birçok okuldan %50 civarında burs kazanmış olmasına rağmen eşim ile birlikte kısıtlı imkanlarımızla kurumsal ve kaliteli bir okul olsun diye herhangi bir indirim olmamasına rağmen ortaokula Eskişehir ted Koleji'ne yazdırdık, maalesef ders konularında hiç takipleri yok, çocuk ödev yapmıyorsa yapmadığı ile kalıyor, ertesi gün yaptın mı bakalım diye soran yok, çocuğu zorlayan yok. 6. Sınıfta ödevler iyice azaldı. Çalışan bir anneyim, her akşam eve gittiğimde çocuğumla konuşuyoruz ve yine ödev yok cevabını almaktan sıkılıp ben kendim çocuğuma iş yerimden testler çıkartıp götürmeye başladım, çocuğum benim zorumla testler çözmeye başladı. Sonrasında veli toplantısında sınıf öğretmeni bana 'çocuğunuz her ne yapıyorsa lütfen yapmaya devam etsin çünkü çok gelişme var' dedi. Güya özel okul ancak çocuğu onlar değil biz sıkıştırıyoruz, takibini biz yapıyoruz. Çocuğum okuduğu 2 sene boyunca hep yemeklerden şikayet etti. Ayrıca başta çocuğu kayıt ettirirken konuştuğunuz şartlar 2 sene sonunda birden değişiveriyor ve taksit sayısını yarıya indirip gözünüzün yaşına bakmıyorlar, para onlar için birinci sırada. Kurumsal ve kaliteli bir okul olduğunu düşünerek kayıt ettirdiğimiz okulda çocuğumuzu 2 sene okuttuktan sonra farklı bir özel okula aldık ve tek düşüncemiz 'zararın neresinden dönersek kardır' oldu!

Ted Okulları Eskişehir Öğrencilere Yeterli Akademik Eğitim Verememesi

28 Ekim 2023 01:51

Ted Okulları

18 Şubat 2025 18:40
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Bahçelievler ERA Koleji-zorunlu Yemek/okul Ücreti Artışı

25 Aralık 2023 18:51
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

TED Okulları Ted Eskişehir Yaz Okulu İhmali

20 Haziran 2023 16:22