Deniz sonuçtan çok memnun

Tecno Spark 8T: Sürekli Donma Ve Siyah Ekran Sorunu

Tecno Spark 8T: Sürekli Donma Ve Siyah Ekran Sorunu
26 Kasım 2024 22:05
Deniz'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerinden arayan arkadaştan doğru şekilde yönlendirdiği için çok memnun kaldık sorunun çözülmesine çok ciddi katkıda bulundu kendisine teşekkür ediyorum”

Tecno spark 8t telefonum hios başlatıcı yanıt vermiyor hatası var ve sürekli siyah ekrana giriyor. Uygulamalara girmiyor sürekli donuyor. Ve benzeri birçok hatası var. Tecno dan memnun kalmadım. Al mayın aldırtmayın bir daha kullanmam kamerası da sonradan jöle gibi oldu

27 Kasım 2024 09:12 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

27 Kasım 2024 10:41
27 Kasım 2024 16:45
Deniz
28 Kasım 2024 17:51

28 Kasım 2024 17:52

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Ahmet sonuçtan çok memnun

03 Mart 13:10
"Sorunum giderildiği için teşekkür ederim"
Mehmet sonuçtan memnun

30 Kasım 2023 07:33
"Şu an çözüm için süreç başlatıldı"
Özge sonuçtan çok memnun

29 Nisan 2024 15:32