Tecno Mobile Tecno Telefonum Hios Başlatıcı Yanıt Vermiyor Uyarısı

Nurcan
12 Nisan 2024 01:482.686

Tecno Spark 8T telefonumda 'HiOS başlatıcı yanıt vermiyor' bildirimi alıyorum ve uygulamalarımı kullanamıyorum. Telefon donuyor ve orta tuşa bastığımda hemen donma sorunu yaşıyorum. Bu konuda ne yapmam gerektiği hakkında bilgilendirilirsem memnun olurum. Acil.

12 Nisan 2024 11:50 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Konu incelenerek takip eden ilk iş gününde tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Ramazan bayramı nedeniyle ilk çalışma günümüz 15 Nisan Pazartesi'dir. İyi bayramlar dileriz. TECNO Türkiye

15 Nisan 2024 14:52

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup destek olmak amacıyla tarafınızla iletişime geçilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Konu hakkında devam edecek süreç boyunca sizinle iletişim halinde olacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Tecno Spark 8T Başlatma Sorunu

Ahmet
3 Mart 2025 13:101.530

"Sorunum giderildiği için teşekkür ederim"

Tecno Spark 8T: Uygulama Açılmama Sorunu

Ferhat
15 Şubat 2025 00:581.435

Tecno Spark 8T telefonumda hiçbir uygulama açılmıyor. AP sayısı şeklinde hata veriyor. Mağdur durumdayım. Müşteri hizmet...

Tümünü Gör
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno Telefon KapanıpAçılmıyor!

Melek
Tecno Camon V Fold 2 Ekran Hatası!

Tecno Camon V Fold 2Ekran Hatası!

Fedakar
Tecno Slim 5G - Sıfır Üründe Dokunmatik Sorunu - Pişmanlık!

Tecno Slim 5G - SıfırÜründe Dokunmatik Sorunu - Pişmanlık!

Onur
Tecno Spark 40 Pro Pişmanlık

Tecno Spark 40 ProPişmanlık

Ufuk
Tecno Spark Kamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Spark KameraSorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Pova Neo2 Güncelleme Gelmiyor

Tecno Pova Neo2Güncelleme Gelmiyor