Veli sonuçtan çok memnun

Tecno Spark 6 Ekran Sorunu: Dokunmatik Hassasiyet Ve Kapanmayan Ekran

19 Kasım 2024 19:11
Veli'nin Teşekkür Mesajı
“İlgi ve alaka son derece güzeldi. Hemen sorun çözüldü teşekkür ederim.”

Tecno spark 6 cihazım bir anda açık ekran olarak kalmaya başladı. Ne yaptıysam ekran kapanmıyor kendi kendine tekrar açılıyor. Bütün dokunmatik hassasiyet ayarlarını çift dokunma ayarlarını vs her şeyi kapattım ancak herhangi bir sonuç alamadım. Lütfen yardımcı olun.

19 Kasım 2024 18:51

20 Kasım 2024 09:06 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

20 Kasım 2024 10:41
20 Kasım 2024 10:44

Müşteri hizmetleri hemen iletişime geçerek gereken kalibrasyonları tarif ettiler. Sorunum çözüldü ilgi ve alakalarından dolayı Tecno Mobile Müşteri Hizmetlerine Teşekkür ederim.

20 Kasım 2024 10:45

İlgi ve alaka son derece güzeldi. Hemen sorun çözüldü teşekkür ederim.

20 Kasım 2024 10:45

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

08 Şubat 2025 22:56

04 Kasım 2024 22:26