Aydın sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Tecno Spark 10 Dokunmatik Ekran Sorunu

25 Mart 2024 01:59
Aydın'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunu ilgiyle takip edip gerekli çözümü sağlamak için ellerinden geleni yaptılar, marka temsilcileri çok ilgili ve tatlı kişilerdi. Teşekkürler...”

Telefon ekranı sürekli kendi kedine basıyor bir anda, kapatıp açınca düzeliyor. Hiçbir sıkıntısı yoktu 2 gün önce yapmaya başladı. Bir yere de çarpmadım Herhangi bir hasar da almadı, telefonu yeniden başlattım olduktan sonra. Sonra ki gün tekrar bir anda oldu.

25 Mart 2024 09:09 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

25 Mart 2024 10:31

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Aydın
10 Ekim 2024 23:09

11 Ekim 2024 09:00

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

İsmail

Benim spark10 ekran algılamıyor

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 16:08

18 Ocak 2024 10:24
Musa sonuçtan memnun

24 Eylül 2023 08:23
"Telefon arızasından dolayı masrafa girmiş oldum. Ama yinede konuyla ilgili ilgilenip aradığınız için teşekkürler."