Hasan sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Tecno Pova 3 Android 13,14 Güncellemesi

18 Kasım 2023 02:37
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Tecno Müşteri Hizmetleri Beni Arayıp Konu hakkında Bilgilendirmesini Yaptı Teşekkürler Tecno Mobile :)”

Tecno Pova 3 adlı telefonu kullanırken hala Android sürümünün 12 olduğunu gördüm. Çoğu firma eski telefonlarının bile Android 14'e yükseltileceğini söylerken, neden Tecno yükseltmiyor? Lütfen bu konuyu çözün, yoksa telefonu satıp yerine başka bir marka alacağım. Zaten neden güncellenme istediğimi biliyorsunuz; arayüzünüzdeki birçok güvenlik açığını gidererek kullanıcı memnuniyetinizi arttırmak için diyorum. Sadece ben değil, birçok kişi bunu söylüyor. Umarım dikkate alırsınız. Kolay gelsin.

18 Kasım 2023 15:08 (Şikayetten 12 saat sonra)
Hasan
18 Kasım 2023 15:11

İsaid

Tecnoyu desteklemek için poca 3 almıştım. Güncelleme almıyor. Zahmet edip güncelleme yapmak yerine yeni model satmak mıdır strateji bilemem ama asla tecno almam bir daha. Yeni aldığım telefon güncelleme yapmadı. Sistemi çok ağır. Üstelik doğru düzgün uygulama yok. Galeri boş. Sistemi yormadığım halde androin 6da kalan telefonlar gibi.

Harun

Tüm telefonlar aynı Her güncellenen sistem için telefon alacağız herhalde neden özellikleri yettiği kadar güncelleme alamaz telefonlar anlamak zor her 1-2 yılda çöp oluyor verdiğimiz paralar kullanmaya çalışsak güncel değil

Ayhan

Tecno povo 4 aldım Android 12 güncelleme ile 13 beklerken 12 de kaldı 2. Sini sipariş vermiştim almadan iade edeceğim.

Tecno Pova 3 İçin Android Güncellemesi Bekleniyor

Ercüment
29 Temmuz 20:05
Tecno Pova 3 İçin Android Güncellemesi Bekleniyor
Emre sonuçtan çok memnun

16 Kasım 2023 20:41
"Tecno müşteri temsilci versiyon güncellemesinin devam edeceğini söyledi güven verildi. Teşekkürler"