Irmak sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Saklı Uygulama Kayıp

11 Haziran 2024 21:28
Irmak'ın Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ederim muhteşem ilgiliniz alakniz superainiz”

Tecno Pova Neo 2 telefonumun ana ekranında bir uygulamayı yanlışlıkla sakladım, geri getiremiyorum. Gizlenen uygulamalarda da bulunmuyor. Nasıl bir sistem anlayamadım. Bir uygulamayı saklayabiliyorsak geri de getirebilmeliyiz. Bayağı bir uğraştım, düzeltemedim. Kayıp.

12 Haziran 2024 09:05 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar incelenerek yetkililerimiz tarafından en kısa sürede size dönüş sağlanacaktır. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

12 Haziran 2024 10:36
Irmak
12 Haziran 2024 10:38

Çok teşekkür ederim muhteşem ilgiliniz alakniz superainiz

12 Haziran 2024 10:39

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

İbrahim sonuçtan çok memnun

17 Şubat 2024 10:16
"Vodafone dan aldım faturama ek çok memnunum ama eğer tecno pova 5 X Vodafone'da satılmaya başlanırsa daha çok sevinirim almayı istiyorum çünkü onun haricinde temsilci hanımefendi çok güzel ilgilendi ona da ayrıca teşekkür etmek istiyorum memnun oldum ilginize kendinize iyi bakın tekrar çok teşekkür ederim kolay gelsin.🫡👋"
Çetin sonuçtan çok memnun

30 Aralık 2023 21:18
"Teşekkürler"
Aydın sonuçtan çok memnun

15 Eylül 2024 16:04
"Tekno Mobil Türkiye Teşekkür ediyorum. Tarafıma ulaşarak Destek oldular. WhatsApp teknik destek ekibi mustafa bey e ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum. Hızlı çözüm odaklı uzaktan kontrol tebrikler...👍"