Tecno Mobile Arama Yaptığımda Direkt Ses Kaydı Yapıyor, Telefonun Hafızası Doluyor!

29 Mayıs 2024 14:49391

Telefon arama yaptığımda direk ses kaydı yapıyorum. Bu ses kaydı iptal etmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Resim eklediğim gibi direkt arama yaptığımda direkt ses kaydı yapıyor. Bu ses kaydını iptal etmek istiyorum her konuşmam da böyle ses kaydı yaptığı için hafıza doluyor.

29 Mayıs 2024 14:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

29 Mayıs 2024 14:50

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar incelenerek yetkililerimiz tarafından en kısa sürede size dönüş sağlanacaktır. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

29 Mayıs 2024 14:52

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup sonucu tarafınıza iletilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

1 Temmuz 2024 15:04

Arama tuşuna basın, son arama listesinde iken sağ üstte ayarlara tıklayın, orada otomatik arama kaydını kapatın

Tecno Mobile Arama Yaparken Ses Kaydediyor

27 Eylül 2024 15:092.581

"Gün içinde hemen arandım sorunum çözüldü müşteri temsilcisi büşra hanıma çok teşekkür ederim"

Tecno Mobile Telefonda Yapılan Aramada Ki Ses Kaydını İptal Etme

3 Mayıs 2024 23:02985

Merhabalar, telefonum yapılan her aramada konuşmaları kayıt altına alıyor. Ne yaptıysam kapatamadım, ayarlar kısmında da...

Tecno Mobile Arama Kaydetme- Tecnospark BF7n

27 Ocak 2024 00:42817

"Hızlı geri dönüş sağlandı ve sorun çözüldü. Teşekkürler"

Tümünü Gör
Tecno Spark Slim 5g Hüsranı!

Tecno Spark Slim5g Hüsranı!

Ali
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno TelefonKapanıp Açılmıyor!

Melek
Tecno Camon V Fold 2 Ekran Hatası!

Tecno Camon VFold 2 Ekran Hatası!

Fedakar
Tecno Spark 40 Pro Pişmanlık

Tecno Spark 40Pro Pişmanlık

Ufuk
Tecno Spark Kamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno SparkKamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Pova Neo2 Güncelleme Gelmiyor

Tecno Pova Neo2Güncelleme Gelmiyor