Tecno Coman Pro 20 Sorunları

25 Eylül 2023 11:316.941

Tekno Camon tuş titreşimi kapatma sorunu tüm ses bildirimlerini kapatmama rağmen klavye tuşlarına dokunduğumda hala titreşim yapıyor kapanmıyor. Müşteri hizmetlerini aradım tam 20 dakika bekledim kimseye ulaşamadım sorunu nasıl çözeceğim bilmiyorum. Tuş takımı titreşim özelliği kapanmıyor.

25 Eylül 2023 09:40

Tekno Camon 20 Pro telefon aldım tüm çabalatıma rağmen tuş takımı titreşimi kapanmıyor. Ses ve titreşim bildirimlerinin tümünü kapattım yine de kapanmıyor müşteri hizmetlerine tam 25 dakika bağlanmaya çalıştım bağlanamadım. Sorunun çözülmesini istiyorum.

Yorumlar(8)

6 Haziran 2025 17:44

Titreşim dokunma teknolojisi kısmına tıklayıp, alt kısımda 'alarm titreşimi ' ni pasif yapınca klavye titreşimi de kapanıyor

1 Aralık 2023 21:31

Buldum ilk önce ayarlara gelip arama butonuna titreşim yazacaksınız sonra en altakinin bir üstündeki titreşim dokunsalını kullanma yazısına tıklayıp acılan sayfadaki en üstte bulunan ayarın üstüne tıklayıp pasif hale getireceksiniz. Ben yaptım şimdi oldu.

1 Aralık 2023 21:17

Bende kapatamıyorum çok sinir bozucu. Hele sessizlikte

Tekno Camon 30'da Titreşim Sorunu

10 Kasım 2024 11:152.247

"İlgili ve çözüm odaklı olduğunuz için çok teşekkür ederim"

Tecno Mobile Tuş Titreşim Sorunu

10 Ocak 2024 07:184.817

"Gerçekten bu kadar ilgili bir müşteri temsilcisi ile daha önce karşılaşmadım. İlginiz alakanız için çok teşekkür ederim. Buraya yazdığımın dışında başka ne sorundan bahsettim ise hepsiyle ilgilendi."

Tecno Mobile Pro Klavye Titreşimi Kapanmıyor

7 Ocak 2024 22:573.935

Tecno Camon Pro 20 telefonumun klavye titreşimi kapanmıyor. Ayarlardan kapatmama rağmen sorun devam ediyor. Telefonu bug...

Tümünü Gör
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno TelefonKapanıp Açılmıyor!

Melek
Tecno Camon V Fold 2 Ekran Hatası!

Tecno Camon VFold 2 Ekran Hatası!

Fedakar
Tecno Spark 40 Pro Pişmanlık

Tecno Spark 40Pro Pişmanlık

Ufuk
Tecno Spark Kamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno SparkKamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Pova Neo2 Güncelleme Gelmiyor

Tecno Pova Neo2Güncelleme Gelmiyor