Tecno Coman Pro 20 Sorunları

Tekno Camon tuş titreşimi kapatma sorunu tüm ses bildirimlerini kapatmama rağmen klavye tuşlarına dokunduğumda hala titreşim yapıyor kapanmıyor. Müşteri hizmetlerini aradım tam 20 dakika bekledim kimseye ulaşamadım sorunu nasıl çözeceğim bilmiyorum. Tuş takımı titreşim özelliği kapanmıyor.

25 Eylül 2023 09:40

Tekno Camon 20 Pro telefon aldım tüm çabalatıma rağmen tuş takımı titreşimi kapanmıyor. Ses ve titreşim bildirimlerinin tümünü kapattım yine de kapanmıyor müşteri hizmetlerine tam 25 dakika bağlanmaya çalıştım bağlanamadım. Sorunun çözülmesini istiyorum.

Yorumlar(8)

Titreşim dokunma teknolojisi kısmına tıklayıp, alt kısımda 'alarm titreşimi ' ni pasif yapınca klavye titreşimi de kapanıyor

Buldum ilk önce ayarlara gelip arama butonuna titreşim yazacaksınız sonra en altakinin bir üstündeki titreşim dokunsalını kullanma yazısına tıklayıp acılan sayfadaki en üstte bulunan ayarın üstüne tıklayıp pasif hale getireceksiniz. Ben yaptım şimdi oldu.

Bende kapatamıyorum çok sinir bozucu. Hele sessizlikte

Tekno Camon 30'da Titreşim Sorunu

"İlgili ve çözüm odaklı olduğunuz için çok teşekkür ederim"

Tecno Mobile Tuş Titreşim Sorunu

"Gerçekten bu kadar ilgili bir müşteri temsilcisi ile daha önce karşılaşmadım. İlginiz alakanız için çok teşekkür ederim. Buraya yazdığımın dışında başka ne sorundan bahsettim ise hepsiyle ilgilendi."

Tecno Mobile Pro Klavye Titreşimi Kapanmıyor

Tecno Camon Pro 20 telefonumun klavye titreşimi kapanmıyor. Ayarlardan kapatmama rağmen sorun devam ediyor. Telefonu bug...

Tümünü Gör
Tecno Mobile Almak Büyük Hüsran

Tecno MobileAlmak Büyük Hüsran

Serkan
Tecno Camon 50 Ultra Her Zaman Ekranda Özelliği Kısıtlaması!

Tecno Camon 50Ultra Her Zaman Ekranda Özelliği Kısıtlaması!

Orhan
Tecno Mobile PUBG Mobil Jiroskop Kesilme Bloklama

Tecno Mobile PUBGMobil Jiroskop Kesilme Bloklama

Muhammed
Tecno Spark Slim 5g Hüsranı!

Tecno Spark Slim5g Hüsranı!

Ali
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno TelefonKapanıp Açılmıyor!

Melek