Tecno Coman Pro 20 Sorunları

25 Eylül 2023 11:31

Tekno Camon tuş titreşimi kapatma sorunu tüm ses bildirimlerini kapatmama rağmen klavye tuşlarına dokunduğumda hala titreşim yapıyor kapanmıyor. Müşteri hizmetlerini aradım tam 20 dakika bekledim kimseye ulaşamadım sorunu nasıl çözeceğim bilmiyorum. Tuş takımı titreşim özelliği kapanmıyor.

25 Eylül 2023 09:40

Tekno Camon 20 Pro telefon aldım tüm çabalatıma rağmen tuş takımı titreşimi kapanmıyor. Ses ve titreşim bildirimlerinin tümünü kapattım yine de kapanmıyor müşteri hizmetlerine tam 25 dakika bağlanmaya çalıştım bağlanamadım. Sorunun çözülmesini istiyorum.

Yorumlar (8)

Sinan
Sinan

Titreşim dokunma teknolojisi kısmına tıklayıp, alt kısımda 'alarm titreşimi ' ni pasif yapınca klavye titreşimi de kapanıyor

Ayten

Buldum ilk önce ayarlara gelip arama butonuna titreşim yazacaksınız sonra en altakinin bir üstündeki titreşim dokunsalını kullanma yazısına tıklayıp acılan sayfadaki en üstte bulunan ayarın üstüne tıklayıp pasif hale getireceksiniz. Ben yaptım şimdi oldu.

Yusuf
Yusuf

Allah senden razı olsun. Hiçbir açıklayıcı video bulamadım. Şimdi Google hesabı eklemeyi yapmaya çalışıyorum. Önceki telefondan dolayı hesabı aktif hale getiremiyorum.

Pinar
Pinar

Allah razı olsun kardeşim

Gamze
Gamze
Şikayeti Çözüldü

Ben hala yapamadım çok sinir bozucu mesaj yazamıyom resmen

Nur

Sayenizde yaptım çok teşekkür ederim

Nur

Çok teşekkür ederim sayenizde kapattım Allah razı olsun

Ayten

Bende kapatamıyorum çok sinir bozucu. Hele sessizlikte

Efehan sonuçtan çok memnun

10 Ocak 2024 07:18
"Gerçekten bu kadar ilgili bir müşteri temsilcisi ile daha önce karşılaşmadım. İlginiz alakanız için çok teşekkür ederim. Buraya yazdığımın dışında başka ne sorundan bahsettim ise hepsiyle ilgilendi."

07 Ocak 2024 22:57