Tecno Camon Neo 19 Parmak İzi Kayboldu

Tecno Camon Neo 19 Parmak İzi Kayboldu
25 Nisan 2024 15:36

Tecno Camon Neo 19'daki parmak izi sorunu ortadan kalktı; zaten sürekli bir sorun yaşamaktaydım ve şarj problemi yaşıyordum. Aldığımdan beri görmezden geldim, 'Telefon yavaş şarj alıyor olabilir' dedim. Şarj cihazım sorunlu olmamasına rağmen başka bir şarj cihazı aldım. Kaskom ve her şeyim vardı. Yoğun tempolu bir hayatım olduğu için servise göndermeyi büyük bir zaman kaybı olarak gördüm. 'Normalde telefon sorunlu olmamalı' diye düşündüm. Tüm bilgilerim silindi, tekrar bir bulut hesabı açtım ve tekrar kurulum yaptım ama boşuna; hepsi boş çaba. Tecno'yu güzel kamerası için almıştım ama kesinlikle pişmanım. Şimdi de telefonun özelliği olan ve bu zamana kadar etkin kullandığım parmak izi okuyucusu kayboldu, hiç memnun kalmadım. Tecno'yu güzel bir marka diye düşünüp almıştım ama ne yazık ki ne şarj problemi sona erdi ne de parmak izi sorunu çözüldü. Parmak izi okuyucusu resmen kayboldu, inanılır gibi değil. Parmak izi okuyucusu telefonun bir özelliği ama maalesef artık yok. Kasılmasını ve donmasını saymıyorum bile. Böyle bir şeyle daha önce karşılaşmamıştım, şaşkınım. Şikayeti okuyup tarafıma dönüş sağlamadığınızı göremedim. Dönüşünüz müşteri memnuniyetini bu kadar önemsememeniz mi? Mağduriyetimi bildirdim, dönüşünüz bu mu?

25 Nisan 2024 16:06 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

25 Nisan 2024 16:54

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

19 Mayıs 2024 01:09
Can sonucu yetersiz buldu