Berre sonuçtan memnun değil

06 Kasım 2023 19:15

Öncelikle Tecno markadan koşarak kaçın. Bir daha asla almam. Güncellemeler yok. Android 13 e yükseltme yok. Telefon Android 11 ile geldi sadece 12 ye yükseldi öylece kaldı. Donanım özellikleri muhteşem denen telefon tek bir Android güncellemesi alıyor. Kendi hios yazılımı bile 8.6 versiyon da kaldı. Bu da demek oluyor ki donanım öyle anlatıldığı gibi değil. Arayüz, tema vs çok kötü. Sürekli kasılma ve sorunlar yaşıyorum. İşte bu sorunlar yaşadığım Tecno Camon 18 aldım ve daha bir yıl olmadı. Bir kere telefonu kapatıp açtığınızda açılışı en az 3 dakika sürüyor. 10 yıllık bilgisayarım çok daha hızlı açılıyor. Sürekli Instagram, WhatsApp ve bazı uygulamalarda ciddi sorun yaşıyorum. Ama en çok Instagram'da. Telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor. Her güvenlik güncellemesi sonrası 15 dakika süren bir açılış var. Evdeki tek telefon Camon 18 değil. Sadece bu telefonda sorun yaşıyorum. Xiaomi 10c, Xiaomi 12, Redmi Note 6 Plus, iPhone 11 ve Vestel Venüs v7 evde olan telefonlar ve bunların hiç birinde tecno Camon 18 de yaşadığım sıkıntıları yaşamadım. Beğenmediğim Vestel de bile. Model olarak en eski olan Redmi note6 Plus bile açılış hızı ve uygulamaları çalıştırma bakımından Camon 18 yanında çok daha iyi. Üstelik hafıza ve RAM düşük olduğu halde.

06 Kasım 2023 19:42
Tecno Camon 18 Den Koşarak Kaçın

Telefon kendi kendine kapandı 10 dakika sonra açıldı ve tüm maillerim sıfırlandı. Sadece tek bir mail adresi var. Hayatımın en kötü gününü tecno yaşattı. R*zal*et bir marka Tecno. WhatsApp mesajlarım gelmedi. Instagram halen açmıyor. Evde dünya kadar başka marka aktif telefon var tek sorun tecno Camon 18 de.

06 Kasım 2023 20:43

Telefonun hesaplar bölümünden mail adreslerimi ekleyemiyorum. Ne yaptıysam olmadı. Sorun Google da olabilirim diye Gmail'den mail adresi olarak eklemeye çalıştım ve Gmail uygulamasından hesap ekle yaparak ekleyebildim. Sorunun tecno Camon 18 da olduğu böylece tescillendi. Bu Tecno markası 1.5 saatimi yedi. Çok çok kötü!

07 Kasım 2023 12:16 (Şikayetten 17 saat sonra)

25 Mart 2024 01:47

28 Temmuz 2024 16:46
Tecno Mobile Yeni Aldığım Telefonun Performans Sorunları
Emine sonuçtan memnun

19 Şubat 2024 15:08
"Sorun çözüldü, telefonun yenisiyle değişimi gerçekleştirildi. Müşteri hizmetlerinden Türkan hanım çok yardımcı oldu kendisine teşekkür ediyorum. Sadece bekleme süresi uzun sürdü onun dışında mesai saatlerindeki iletişim güzeldi. Markaya başarılar diliyorum. En çok Türkan hanıma bol şans ve başarılar diliyorum iyi çalışmalar."