Tazehurma.fun Taze Değil Çürük Hurma Gönderdiler

Başak
21 Haziran 2023 10:01676

10.06.2023 tarihinde Facebook'ta arabicdate adlı bir sayfanın girişindeki tazehurma. Fun linkinden 250 lira tutarında kargoyla birlikte 275 lira tutarında 2.5 kg dalında taze hurma sipariş ettim. 12.06.2023 tarihinde kargo, kapıda kredi kartı ile ödeme seçeneğiyle ulaştırıldı. Gelen koliyi açtığımda keskin bir çürük kokusu ile ekteki fotoğraftaki gerçekten dalında ama sarı yani taze değil ve tadına bile bakılamayacak şekilde çürümüş hurmalarla karşılaştım. WhatsApp ile ulaşıp iade yapmak isteğimi belirttim. Cevap vermediler. Koliyi beklettim ama sinekler üşüşmeye başladığında çöpe atmak durumunda kaldım. WWW. Tazehurma. Fun web site adresiyle hizmet veren Aydın Panayır Tic. Ltd. Şti. Den şikayetçiyim.

1 Destek

Lux.moda.butik (Instagram) Lux. Moda. Butik Verdiğim Siparişi Yanlış Gönderdi Para İadesi Yapmadı

Gizem
31 Ağustos 2023 22:012.428

Merhaba, 28.08.2023 tarihinde Instagram üzerinden bu sayfadan bir tane elbise siparişi verdim. Elbisenin 2iş günü içeris...

Lux.moda.butik (Instagram) Lux. Moda. Butik Yanlış Ürün Gönderip Para İadesi Yapmıyor

Zeynep
31 Ağustos 2023 22:081.245

Merhaba, arkadaşım 28.08.2023 tarihinde Instagram üzerinden bu sayfadan bir tane elbise siparişi verdi. Elbisenin 2 iş g...

Müjgan
28 Temmuz 2024 10:29948

Tadımaraş tarhana firmasıyla WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. Firik tarhanayı şehirlerarası gönderip göndermedikleri...

Tadımaraş Tarhana Bozuk Küflenmiş Ürün Gönderiyor

Diji Bilişim İnternet Hizmetleri Kuru İncir Siparişimde Hayal Kırıklığı Ve İade Sorunu

16 Kasım 2024 11:541.061

Facebook'ta A** Doğal Ürünler'in kuru incir satışı ile ilgili ilanını gördüm ve 5 kg incir almak için başvurdum. A** Doğ...