Semanur sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 16:38

Ürün görselden farklı ve hala aynı olduğunu iddia ediyorlar. Ürünü bana atıyorlar, onaylamıyorum. Daha sonra düzenleyip atacaklarını söylüyorlar; ancak asla düzenlemeyip direkt gönderiyorlar ve kişiye teslim edilmiyor. Güvenliğe bırakılıp gidiliyor. Aynı olmadığını görsellerle belirtmeme rağmen 'Hâlâ aynı' diyorlar. İade istiyorum diyorum; uzattıkça uzatıyorlar. Karşısındaki insanı mağdur eden ve bu kadar ısrar eden bir yer görmedim. Her yere şikayette bulunacağım, CİMER'e kadar gideceğim.

05 Şubat 2024 16:42 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetvar aracılığı ile iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından sizlere geri dönüş yapılacaktır. Sevgi ve Saygılarımızla, Taze Çiçek Ailesi

Semanur
Semanur
05 Şubat 2024 17:07

Bana iade için dönülmediği sürece şikayetlerin devam edecek gereken her yere sonuç alana kadar şikayet edeceğim müşteri hizmetleriniz çok vasat

Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 16:30
Taze Çiçek (tazecicek.com) Sipariş Verdiğim İle Bana Fotoğrafı Atılanın Alakası Yok!

26 Mart 2024 10:25
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 16:56
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 16:30
Taze Çiçek (tazecicek.com) Ürünün Görselle İlgisi Yok, İletişim Sıfır