Sinem
29 Nisan 2024 15:10359

Tavuk Dünyası'ndan kremalı mantar siparişi verdim; ancak, bir mantarın sadece sap kısmını kesip koymuşlar. İsrarla baktım, kenara ayırdım ve sadece resimdeki kadar olduğunu gördüm. Zaten tadı bile hissedilmiyordu. İlave olarak, aynı anda çocuk menüsü istedik. Bu menü daha da geç geldi. Tavuk porsiyonu da oldukça azdı. Severek gidiyorduk ancak bu tutumu hiç yakıştıramadım.

29 Nisan 2024 17:35 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Misafirimiz Sinem Hanım, Konuyla ilgili şikayetvar.com üzerinden belirttiğiniz iletişim bilgilerinizden 29.04.2024 tarihi saat 17:35’te sizi aradığımızı ancak ulaşamadığımızı belirtmek isteriz. Ayrıca tarafınıza mail üzerinden de bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilendirme maili üzerinden bizlere geri dönüş sağlamanız durumunda konu hakkında görüşmek adına sizleri tekrar aramak isteriz. Tavuk Dünyası hakkında her türlü görüş ve öneriniz için bizimle iletişim kurabilirsiniz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

2 Mayıs 2024 11:11

Değerli Misafirimiz Sinem Hanım ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

Tavuk Dünyası'nda Beklentilerin Altında Kalan Sipariş

Neslihan
29 Haziran 2024 21:57313

"Yaşadığım kötü durumu anlayarak yardımcı oldular ve davet ettiler. Şikayetimi dikkate alıp çözüm sundukları için teşekkür ederim."

Tavuk Dünyası'nda Beklentilerin Altında Kalan Sipariş

Tavuk Dünyası Mantar Ve Makarna Çiğ, Soğuk Servis Edildi. Makarnadan Da Kıl Çıktı.

İsmigül
28 Temmuz 2023 06:212.769

27 Temmuz perşembe iş çıkışı saat 20:10 civarında İstanbul Hilltown AVM deki tavuk dünyasına gitmiştim. Gerçekten epey a...

Siparişte Taze Olmayan Salata Ve Eksik Mantar Sorunu

Selen
23 Ağustos 2025 16:56539

"Alihan beyle çok nazik ve çok kibar sohbet gerçekleştirdik markanıza bu konuda teşekkür ederim"

Siparişte Taze Olmayan Salata Ve Eksik Mantar Sorunu

Tavuk Dünyası Çiğ Mantarlı Tabak

Esra
26 Kasım 2023 18:202.111

"Sorunu çözmek adına kısa sürede ulaştılar teşekkürler"

Tavuk Dünyası Çiğ Mantarlı Tabak

Melike
23 Kasım 2023 10:38418

Öncelikle merhaba, dün İstinye Tavuk Dünyası şubesinde kremantar ve kekiklim siparişi verdik. Yemeklerimiz geldiğinde, h...

Tümünü Gör
Tavuk Dünyası Yemek Kötü Ve Buz Gibi

Tavuk DünyasıYemek Kötü Ve Buz Gibi

İlhan
Tavuk Dünyası Kesilmiş Çorba!

Tavuk DünyasıKesilmiş Çorba!

Merve
Akasya AVM - Kadıköy / Tavuk Dünyası Hüsranı!

Akasya AVM -Kadıköy / Tavuk Dünyası Hüsranı!

Muharrem
Tavuk Dünyası - Çorbadan Çıkan Kırık Porselen Parçası

Tavuk Dünyası -Çorbadan Çıkan Kırık Porselen Parçası

Fatih
Tavuk Dünyası Hüsranı, Özensiz Kötü Ürünlerle İftar!

Tavuk DünyasıHüsranı, Özensiz Kötü Ürünlerle İftar!

Gülnaz
Tavuk Dünyası Siparişin Alınmaması Ve Gereği Gibi Yerine Getirilmemesi