Hasan sonuçtan çok memnun

Bakırköy AVM Tavuk Dünyası'nda İndirim Karmaşası

15 Mart 2024 15:03
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Tavuk Dünyası müşteri hizmetleri ekibine teşekkür ediyorum. Süreç sonuçlanana kadar işin peşini bırakmıyorlar.”

Bakırköy Airport AVM Tavuk Dünyası şubesinde, ilgili AVM firmasında faaliyet gösteren farklı bir firma çalışanı olarak "personel indiriminden" faydalanmak üzere kasada ödeme yapmaya gittiğimizde; bize, bu indirim için sipariş öncesi bilgi vermemiz gerektiği bilgisi paylaşıldı. Neden bu bilgiyi önce vermemiz gerekiyor, ürün içeriğinde bir değişiklik mi yapıyorsunuz? Diye sorduğumda ise "Hayır, sistem böyle çalışıyor. Diyerek konuyu kapatmak istediler. Diğer markalar ile rekabet halinde müşteri çekmek üzere personel indirimi vaat edip bu durumu fırsata çevirip ürün içerikleri vb. Yöntemler ile farklı bir kalemden avantaj sağlanmadığı sürece ilgili indirimi için bu bilgiyi neden sipariş öncesi vermemiz gerektiğine dair tatmin edici bir cevap alamadık. Bununla birlikte bu cevabı alamadığımız gibi kasadaki çalışan ve sonradan konuya dahil olan yöneticiden de adeta fırça yedik. İndirimsiz ödeme yapmak ve oradan ayrılmak istediğimizi belirtmemize rağmen, ilgili yönetici bizimle argümana devam etmiş ve tabiri caizse bizi orada alıkoymuştur. Tekrar sormak istiyorum, ürün içeriği aynı ise daha önceden personel veya şahsi fark etmeksizin neden bilgi vermem gerekiyor? Bu soruya mantıklı bir cevap alabilirsem eğer şubeye gidip tüm çalışanlardan bizzat özür dileyeceğim. Ek olarak mağazanın standart hizmet kalitesi ve ürün niteliğine dair teşekkürlerimi paylaşmak istiyorum. Yemekler lezzetli, hizmet ise oldukça iyiydi. (Bahsi geçen diyalog haricinde) Saygılarımla.

15 Mart 2024 19:20 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Misafirimiz Hasan Bey ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

Hasan

personel-indirimi-odeme-sirasinda-reddedildi-magduriyet-yasadik-2.jpg
personel-indirimi-odeme-sirasinda-reddedildi-magduriyet-yasadik-1.jpg
Erol sonuçtan çok memnun

26 Haziran 2023 16:57
"Tuğçe hanımdan çok güzel ve sıcak bir dönüş aldım öncelikle çok teşekkür ederim sorunum zaten anlık bir sorundu sürekli de ziyaret ediyorum. Her şey için ve davetiniz için tekrardan teşekkür ediyorum 🙏🏼☺️"