Tartı Medikal Müşteri Hizmetlerine Ulaşım Problemi

Gül
05 Ağustos 11:51

Ben iki farklı ofisimde de tanıta marka tartı kullanıyorum. Müşteri hizmetlerinizle ilgili en büyük problemim çözüm süresi. Evet tabi ki arama sırasına göre hizmet verilmesi çok normal fakat bazı durumlarda aciliyetimiz olabiliyor maalesef. Örneğin bugün bağlantı problemi için sizlerle iletişim kurdum ve çok çok aciliyetim olduğunu belirttim. Daha öncesinde de aynı problemi yaşadığım için çözümün 5 dakika süreceğinin çok bilincindeyim. Bunun için müşterileri kırmanın ve kaçırmanın yersiz olduğunu düşünüyorum. Zaten pazar günleri çalışmıyorsunuz, bütün iş düzenim ve danışan portföyüm aksadı. Ve hatta sırf bu aksama yüzünden bir danışanımın iadesini gerçekleştirmek durumunda kaldım. Yine de pazar günü için bir şey demiyorum çalışma politikanız bu olabilir fakat pazartesiyi bekleyip gündüz arıyorum ve yine 5 dakikalık işlem için yapacak bir şey yok sıraya gireceksiniz deniliyor. Ben 30 dakika sonra klinikten çıkacağım ve akşam 21.30da geleceğim. 21.30da da bir hizmetiniz yok. Peki sizden temin ettiğim ürünün teknik servisini nasıl alacağım? Madem çalışma prensibi bu şekilde o zaman ben de şunu sorayım; tartı neden sürekli bağlantı problemi çıkartıyor? Sizden temin ettiğim ürün hem sürekli problem çıkartıyor hem de anında teknik servis alamıyorum. Kaybettiğim danışan portföyünü şirket olarak mı karşılayacaksınız o halde? Bu mağduriyetler sebebiyle inanın çok memnun olmama rağmen ürün değiştirmeyi düşünüyorum. Kaydınız gözükmüyor deniliyor bir de üstüne üstlük. En az 4 kere destek almama rağmen. Kurumsal bir firma değilim, işlem süresinin ne kadar süreceğini biliyorum ve anydesk açık bekliyorum. Ben mağdur olmamak için hazır bir şekilde beklerken müşteri hizmetlerinizin bu tavrı inanılmaz rahatsız edici.

Tartı Medikal Tartı. Com Program Arızası

Gizem