Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Tarsus Devlet Hastanesi İptal Edilen Hastane Randevusu

28 Temmuz 2023 15:07

Mersin Tarsus Devlet Hastanesi'nden kurban bayramı öncesinde psikiyatri randevusu almıştım. Doktor *** hanım sağ olsun çok ilgilendi. İlaca gerek görmedi. Strese bağlı bir sıkıntı yaşadığım için beni hastane psikoloğuna sevk etti. 27 Temmuz 2023'te Saat 13.30'ta Psikolog *** Hanım'la (soyadını maalesef öğrenemedim) görüşmek için hastaneye gittim. 13.20'de *** Hanım'ın odasının önünde beklemeye başladım. ** Hanım iki arkadaşıyla beraber öğle molasından 13.40'ta döndü. Daha sonra odasından çıktı ve hastane içerisinde başka bir yere gitti. 13.45te gelip odasına girdi. Ben kapısını çalıp odasına girdim ve randevu için beklediğimi söyledim. "Randevu 14.00 değil miydi ya ben öyle hatırlıyorum" dedi. Öyle olmadığını söyledim. "İşle ilgili bir mesele var sizi tam 14.00'da alacağım" dedi. Ben beklerken bir başka hasta kapıyı çaldı. Psikolog hanımın iki arkadaşıyla kahve içtiğini, çalışmadığını fark ettim. Yine de rahatsız etmedim. Saat 13.55 civarında yanıma geldi ve başhekimliğin görüşme odasını denetim gerekçesiyle elinden aldığını. Önünde beklediğim odada yalnızca test yapıldığını ve benim randevumu iptal edeceğini söyledi. Bu arada benden başka bekleyen hasta yoktu. Ben duruma itiraz ettim. Neden beni beklettiğini sordum. Hastanede görüşme yapılacak hiçbir oda yok mu diye sordum. Oda olmadığını o an odalarının ellerinden alındığını ve 1 ay sonraya randevu vermek istediğini söyledi. Ben de 1 ay beklemek istemediğimi, yeniden randevu istemediğimi söyleyerek yanından ayrıldım. Danışmaya gittim ve randevunun gerçekleşmediğini bu sebeple sistemden düşülmesini rica ettim. Sağ olsunlar tüm danışma personeli çok ilgili davrandılar. Psikologların çalışma biçiminden memnun olmadıklarını dile getirdiler. Ayrı bir görüşme odaları olup olmadığını bilmediklerini söylediler. Odalarının ellerinden alınmasına dair bilgileri olmadığını ifade ettiler. Beni yönlendiren psikiyatrist ece hanımla iletişime geçip durumu aktardılar. ** hanım yanıma geldi. Durumu anlatmamı rica etti. Odalarıyla ilgili bilgisinin olmadığını söyledi ve hatta bu duruma oldukça şaşırdı. Durumdan hoşnut olmadığı anlaşılıyordu. Çözüm bulmak istedi ancak ben beklemek istemedim. Görüşmenin, bu gerginliğin ardından faydalı olmayacağını düşündüm. Kısacası benim randevum gerçekleşmedi. Psikolog *** hanım son derece ciddiyetsizdi. Çözüm bulmaya çalışmadı. Aynı zamanda hastane personelinin de psikologlardan rahatsız olduğu açıkça görülüyordu. Başkaları da mağdur olmasın diye durumu bildirmek istedim.

Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede İletişim Sorunları Ve Kötü Davranış

06 Şubat 10:42