Tarım ve Orman Bakanlığı Bornova'daki Veteriner Kliniği İle İlgili Şikayet Durumu

24 Şubat 2024 20:18

Merhaba, iki kedimi kısırlaştırmak için Bornova'daki bir veteriner kliniğine götürdük. Akşam 8'de oradaydık ve gece 12.35'te çıkış yaptık. Bir kedim yarım saat sonra fenalaştı, ancak veteriner hekim bunun normal olduğunu söyledi. Bir gün sonra kedim hiç iyi değildi. Elimizde bayıldı ve en yakın veteriner hekimine götürdük. Orada, kısırlaştırma sırasında idrar kesesi ve kanalının yırtıldığı söylendi. Acil ameliyat olması gerektiği belirtildi. Bu sırada O**** Bey'e ulaşamadık. Kızımın ameliyatı için para ayarlamaya çalışırken O**** Bey geri dönüş yaptı, ancak ona cevap veremedim. Sonra geri aradığımda kendisi telefonu açmadı. Parayı ayarlayıp kızımı ameliyat ettirdim. Peritonit teşhisi kondu; bu, idrarın karın boşluğuna akması sonucu oluşan bir enfeksiyondur. 7 gün yoğun bakımda kaldı ve maalesef hayatını kaybetti. Bu süre zarfında O**** Bey'e sürekli mesaj atmama rağmen, 'Ben sizi aradım, açmadınız, ben de o yüzden açmadım.' şeklinde bir mesaj aldım. Şu ana kadar 40 bin TL para harcadım. Keşke kızım yaşasaydı. Bir avukat tutacak bütçem olmadığı için sizden yardım bekliyorum. Lütfen hayvanlar bu kadar basite alınmamalı. Ödediğim her şeyin faturası elimde. Yardımlarınızı bekliyorum.

Tc Ipek
Tc Ipek

Bunun gibi hekimler hekimlik yapmamalı cezası kesilmeli. Çünkü kedinin hiçbir şeyi yokken ameliyata sonra böyle bir durum kabul edilemez.

Emine
Emine

Herkes hekim olamıyor maalesef

Tarım ve Orman Bakanlığı Bomonti Veteriner Kliniği Şikayet

16 Ocak 2024 21:13

18 Ağustos 2024 11:45
Tarım ve Orman Bakanlığı Pegasos Veteriner Kliniği'nde Yanlış Tedavi Mağduriyeti