Sadık sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 12:28

Uygun olmayan bir işletme yönetimi söz konusu. Tanrı'nın lütfettiği termal su kaynağının üzerine yüklü miktarda yatırım yaparak tesis kurulmuş ancak yönetim beklentileri karşılamıyor. Üç günlük yarım pansiyon konaklamamız sırasında yaşadığım sorunları aktarmak istiyorum. Telefonla yaptığım rezervasyonda fatura talebimi belirtmeme rağmen, faturam hala tarafıma ulaşmadı. Kapora için ayrı bir fatura düzenleneceği bilgisi sonradan verildi, ancak bana başlangıçta tüm hizmetler için tek bir fatura alabileceğim söylenmişti. Tesisin genel temizliği yetersizdi. Yatak örtüleri ve tüllerde yırtıklar bulunuyordu. Yarım pansiyon konaklama dahilinde sunulan kahvaltı ve akşam yemeği seçenekleri oldukça sınırlıydı ve içecek servisi yapılmıyordu. Restoranın lavabosu bakımsızdı ve tadilat çalışmaları devam ediyordu. Taraklı gibi Sakin Şehir unvanına sahip bir yerde sabah erken saatlerde inşaat gürültüsüyle uyanmak zorunda kaldım. Şikayetimi dile getirene kadar bu gürültü devam etti. SPA ve hamam alanlarında da eksiklikler vardı; göbek taşı ısıtılmıyor ve buhar odası çalışmıyordu. Personel sayısı yetersizdi ve mevcut personelin eğitimi konusunda eksiklikler göze çarpıyordu. Birçok kişi devremülkünü devretmeye ya da kiralamaya çalışıyor. Yaşanan olumsuz deneyimler, birçok öğütten daha etkili bir ders niteliğindeydi.

12 Ekim 2023 23:58
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 22:53
Ebrar sonuçtan hiç memnun değil

11 Nisan 2024 23:49

29 Ocak 2024 11:03