Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Tapu Müdürlüğündeki Kadın Personelin Azarı Ve Saygısızlığı

29 Nisan 2024 11:18

Avcılar tapuya tapu sorgulatmak için geldik orada halkla ilişkiler kısmında girişte duran kadın görevli bizi azarlayıp yanındaki beyefendiye yönlendirdi. Kadın personelin hiçbir bilgisi yok eğer surat asıp bilgi vermeyip başından savacaksa kimse onu orada zorla tutmuyor. Zaten genellikle hep yanındaki beyefendi herkesle ilgileniyor. Üzüm üzüme baka baka kararır derler ama o beyefendi o bilgisiz hanıma benzememiş. Beyefendiye de teşekkür ediyorum tekrardan. Kadın personelin o üsten bakışı, göz devirmesi üff püff yaparak azarlaması o aldığı parayı kendine nasıl helal ediyor bir sormak lazım. Lütfen biri bu çalışana çare bulsun kimse bu kadını çekmek zorunda değil. Bilmediğimizden soru soruyoruz anlatmaya tahammülü yok bence onun yerine bu işi layıkıyla yapacak başka bir eleman alınsın. Başka mercilere de şikayet edeceğim.

13 Eylül 2023 10:32

Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü Gaziosmanpaşa Tapu Müdürlüğü Çalışanı Ters Üslup Kullanıyor

04 Ekim 2023 17:07

09 Kasım 2023 10:43