Ahmet sonuçtan çok memnun

02 Nisan 2024 19:52

Merhaba, Tango cihazımdan engellendim ve engelin kaldırılmasını talep ediyorum. Yayında iken hesabımın neden aniden engellendiğini anlayamadım. İlgili yöneticilerin hesabımı bir an önce açmalarını rica ediyorum.

03 Nisan 2024 16:58

Tango hesabım henüz hala açılmadı siz sayın yöneticilerimden rica ediyorum sizden saygılarımı sunarak cihazımdan engelin kaldırılmasını önemle rica ediyorum siz saygı yöneticilerimden Herhangi bir olumsuz Herhangi ahlaki bir şeyde bulunmadım ve hesabım engellendi

03 Nisan 2024 01:38

Cihazım, hiçbir şey yapmadığım halde yasaklandı. Yasaklamamın en kısa sürede kaldırılmasını sizlerden rica ediyorum. Hiçbir şekilde yasağı kaldıramıyorum, ancak hiçbir yanlış eylemde bulunmadım. Cihaz engelini kaldırabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim. Umarım en kısa sürede dönüş yaparsınız.

03 Nisan 2024 01:34

Herhangi bir gelişme olmadı henüz

02 Nisan 2024 22:37

Ben Herhangi bir aykırıda bulunmadım Herhangi bir kötü bir şeyde bulunmadım Herhangi bir suç işlemedim bir anda hiçbir şey aniden cihazımdan engellendi bunun araştılmasını ve hesabımın açılmasını siz değerli yöneticilerimden rica ediyorum efendim hayırlı akşamlar

02 Nisan 2024 20:03

Cihazımdan Tango engellendi hesabıma giriş yapamıyorum ilgili yöneticilerime saygı ve sevgilerimi rica ve minnettarlığımı sunarak cihazımdan engelin bir an önce çözülmesini hızlıca işlemene alınmasını önemle rica ediyorum siz sayın yöneticilerimden iyi akşamlar

02 Nisan 2024 19:41

Tanga cihazımdan neden bir anda engellendi acaba hesabımın açılmasını önemle siz sayın yöneticilerimden rica ediyorum sayın Tango yöneticilerim

02 Nisan 2024 19:47

Tango uygulamasına teşekkür ediyorum ve Tango engelli cihazımdan rica minnettarlarımı sunarak kaldırılmasını rica ediyorum

Taner sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 12:54
Haksız Yere Askıya Alınan Tango Hesabımın Açılmasını İstiyorum