Özer sonuçtan çok memnun

07 Mayıs 2024 13:28
Özer'in Teşekkür Mesajı
“Hediye için teşekkürler”

Getir Büyük üzerinden dün (06.05.2024) sipariş ettiğim Tada sebzeli bulgur pilavını bugün (07.05.2024) işyerimde ısıtıp yemek için açtığımda paketin açılış kısmı tamamen küflüydü. İşin ilginç tarafı tüm paket küflenmeden sadece paketi açmak için ayrılan kısmının küflenmiş olması. İlk defa denemek için aldığım bu üründe böyle bir deneyim yaşamış olmam öncelikle Tada markasına olan güvenimi bitirdi. Saklama ve depolama koşulları ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum çünkü oda sıcaklığı koşullarında muhafaza edilmesi gerektiği yazıyor. Bu sebeple sorun Getir Büyükte değil Tada'nın paketleme koşullarında olduğu düşünüyorum. Bu şekilde hazır, paketli ve tüketime hazır gıda alacak olanların bir kez daha düşünmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu üründen toplam 2 paket ve aynı markanın Yayla çorbasından 2 paket sipariş etmiştim. Büyük ihtimal diğer aldığım ürünleri hiç açmadan çöpe atmak durumunda kalacağım.

07 Mayıs 2024 13:37 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Merhaba, Şikayetiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla,

09 Mayıs 2024 13:20
14 Mayıs 2024 10:43

Hediye için teşekkürler

Sinyr sonuçtan çok memnun

Sinyr
01 Ağustos 2025 13:33
"Görüşmüş olduğum müşteri temsilcisi ayrıntılı ve ilgili şekilde tüm soru işaretlerimi yok etti. Teşekkür ediyorum."
Tuğçe sonuçtan çok memnun

Tuğçe
20 Haziran 2024 16:51
"İlginiz için teşekkürler"
Tada! SKT Geçmeyen Ürünün Küf Olması
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Bozuk Konserve Yüzünden Sağlık Sorunları

Aykut