Serkan sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 19:44

20.11.2023 tarihinde Ankara Kolej Migros'tan 8 adet 600 gram ağırlığında, üretim tarihi 27.10.2023, son tüketim tarihi 24.04.2024 olan Taciroğlu marka taze kaşar peyniri satın aldım. Peynirleri buzdolabının çekmecesine yerleştirdim ve ilk ikisini yaklaşık 3 hafta içinde sorunsuz şekilde tükettik. Daha sonra üçüncüsünü almak için çekmeceyi açtığımda, kalan peynirlerin şiştiğini fark ettim. Bir tanesini açtığımda, adeta sünger gibi kabarmış ve bastırınca içinden hava çıkıyordu. Durumu Taciroğlu müşteri hizmetlerine bildirdim ve diğer mecralara iletmek yerine önce kendilerinden bilgi almak istedim. Müşteri temsilcisi, fatura ve fotoğrafları göndermem halinde ilgileneceklerini söyledi. 25 Aralık 2023 tarihinde 0537********88 numaralı telefona peynir fotoğrafları ve fatura bilgilerini ilettim. Ertesi gün saat 11:40 civarında 0533********86 numaralı telefondan arandım. Arayan temsilci, özür dilemek yerine oldukça kaba ve sert bir tutumla 'Neden bu kadar çok aldınız, siz mi saklama koşullarına uygun davranmadınız ya da Migros mu?' şeklinde cevap verdi. 'Migros ya da siz soğuk zinciri bozmuşsunuzdur' diyerek, ürünleri süresi geçmeden iade etmem gerektiğini söyledi ve beni azarlayarak konuştu. Ben de 15 gün içinde problemin farkına varamayacağımızı söylediğim halde, 'Bizim yapabileceğimiz bir şey yok' dedi ve telefonu kapattım. Ancak o, tekrar aradı ve aynı konuları tekrarladığında, çözüm üretemeyeceklerini anlayıp telefonu kapattım. Daha sonra, sanki ticaretini yapıyormuşum gibi 'Bir daha değiştirmem, arkadaşlar gelip alacak' diyerek, peynirleri bağışlarmış gibi konuştu. Ne var ki, ne gelen oldu ne de giden ve bu süre zarfında 6 adet peynir şişip paketleri patladı ve küflenerek çöpe atılmak zorunda kaldı. İyi niyetle ve hiçbir yere şikayette bulunmadan doğrudan firmaya üretim tarihini ve parti numarasını vermiştim. Bana teşekkür etmeleri gerekirken, hem mağdur oldum hem de arayan temsilci tarafından azar işittim. Özellikle arayıp hem azarlayan hem de yalan söyleyerek değişim yapılacağını ileten temsilci yüzünden, sürekli tükettiğim Taciroğlu markasına olan güvenim sarsıldı.

profile profile profile
02 Ocak 2024 14:05 (Şikayetten 18 saat sonra)
02 Ocak 2024 14:27

Tüm görüşmeler kayıt altında ise tekrar dinleyin, sorumlu müdür yaptığınız kişinin vizyonunun marka değerinize nasıl yakıştığını. Zaten WhatsApp'tan tüm faturaları da göndermeme rağmen faturaya, bakmayarak telefonda açar açmaz ne zaman almıştınız diye sormasından anlamalıydım. Faturaya bile bakmayan sözde parti numaralarından incelemiş. Telefonda anlamadığınız gibi şikayet metninden de anlamamışsınız. Peynirler şişti patladı ve küflendi. Siz peynir bahsedeceksiniz diye kokmuş ve küflü peynirlerinizi, bilmem kaç hafta sonra geleceksiniz diye muhafaza mı edeyim. Banane yok indirim dönemi imiş yok mağaza zinciri bozmuş yok siz saklayamadınız. Ben Forum sitelerinde ve şikayet var platformunda biraz araştırdım bu konuda bir çok kişi yazmış. Herkese de saklama koşulundan bahsedilmiş. Sorumlu müdürünüz az açıp bakarsa görebilir. Birçok marka peynirdein hiç birinde bu durum yaşamadım. Onların saklama sorunu yok mu. “Migros ya da siz soğuk zinciri bozmuşsunuzdur” kayıtları dinlerseniz zaten kimin yalan söylediğini görürsünüz. Nasıl bir firmaymış bu ben anlamadım sözde yılların markası. Tüm resmi kurumlara, eşe dosta, sosyal medya, Forum sitelerinde markanız ve sorumlu müdürünüzün vizyonu ile birlikte ileteceğim.

02 Ocak 2024 14:31

Kendisine cevap verilmeyecektir.

02 Ocak 2024 14:33

Zaten veremezsiniz, bana haklı olmanın gururunu yaşattınız teşekkürler: ) neyse resmi kurumlar, sosyal medya Forum sitelerinden soru geldiği zaman onlara cevap verirsiniz.

02 Ocak 2024 14:43

Tüketicimizin resmi kurumlara yapacağı her türlü şikayeti saygı ile karşılıyoruz. Ancak sosyal medya v.s. gibi tehdidi konusunda tüm hukuki haklarımızın saklı olduğunu bildiririz.

02 Ocak 2024 14:46

Zaten resmi kurumlar ses kayıtlarını dinleyince istediğiniz kadar hukuki hakkınız saklı kalsın, benimde tüm hukuki haklarım saklıdır. Ben yalan ya da yanıltıcı bir bilgi vermiyorum, kayıtları sakladığınız zaten yazdınız, silmeyin onları.

Beyzanur sonuçtan hiç memnun değil

Beyzanur
07 Ağustos 2023 15:47
Taciroğlu Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri

Taze Kaşar Peynirinde Yoğun Lastik Ve Metalik Koku, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

30 Ekim 2025 12:07
taze-kasar-peynirinde-yogun-lastik-ve-metalik-koku-musteri-hizmetlerine-ulasilamiyor-1.jpg
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Aro Bozulmuş Peynir Ve İade Sorunu: Metro Alışveriş Merkezinde Müşteri Mağduriyeti

Leyla
23 Şubat 2025 13:59
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 16:38
Osman sonuçtan çok memnun

01 Eylül 2024 11:42
"Taciroğlu firması, Migros'un aksine üründe ki bozulmayı telafi etti. Üründe soğuk zincirin bozulması durumda, koruyucu içermeyen peynirlerde bozulma olabileceğini belirttiler. Kendilerine yaklaşımları ve koruyucu içermeyen peynirleri için çok teşekkür ederim."
Migros Ve Taciroğlu Peynir Ürünlerinin Arkasında Durmuyor.
Migros Ve Taciroğlu Peynir Ürünlerinin Arkasında Durmuyor.