Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Sym Motor Jet X 125 Sorunumun Çözülmesini İstiyorum

Ramazan
05 Şubat 2024 20:45

Sym jet X 125 model bir motosiklet satın aldım ve bu konuda oldukça pişmanım. Motosikletin çok alçak olması ve her çukurda altının sürtmesi, virajlarda ise ayaklıkların yere sürtmesi gerçekten endişe verici.

Kilom 75 ve virajlara sert bir şekilde girmeme rağmen bu sorunlarla karşılaşıyorum. Bir diğer problem ise, çukurlara veya kasislere 20-25 km/s hızlarla girdiğimde ön amortisörün dibine kadar inmesi ve rahatsız edici bir ses çıkarması. Söylemek istediğim, bu benim aldığım ilk motosiklet ve henüz 20 gün oldu kullanmaya başlayalı ama şimdiden pişmanım.

Ödediğim bu parayı h***** verseydim daha memnun kalırdım. Ayrıca yetkili servisler de çok kötü bir hizmet sunuyor. İlk gün şikayetimi belirtmeme rağmen 20 gün geçti ve hala beni geri çağırmadılar.

profile profile profile

Abdülkadir
Abdülkadir

Bende de var aynı sorunlar var servis bunlar hep böyle oluyor hepsinde var diyor bakmıyor

Ekrem
Ekrem

Bende de böyleydi dostum bazı motorlarda on amortisör yağı eksik oluyor bende de öyleydi bilya dağıttım hatta servise gıt deki on amortisör yağımı kontrol et kazasız belasız inşallah

Kubilay
Kubilay

Bende de aynı sorun vardı. Ön amortisör güncellemesi yaptılar ( yağ eklemesi) ama bu seferde çok sert oldu haldur huldur gidiyor hiç esnemiyor. Tekrar gideceğim dengeyi yakalamak için

Sym Jet X Pişmanlık

08 Ocak 2024 00:51