Swissotel Swiss Otel Çeşme'de Hayal Kırıklığı Yaşadık

Swissotel Swiss Otel Çeşme'de Hayal Kırıklığı Yaşadık
02 Ağustos 2024 20:45

Swiss Otel Çeşme'ye ETS Tur üzerinden rezervasyon yaptık. Pomeranian cinsi küçük köpeğimiz olduğu için hayvan dostu otel olduğu için tercih ettik. ETS'de ekstra ücret var denmedi. Fakat otele geldiğimizde 100 euro köpek konaklama ücreti istendi. 15.000 TL kredi kartından içerideki harcamalar için depozito aldılar. Kahvaltıya indik, köpeğimizle içeriye almadılar. İtiraz ettik, köpek dostu göründüğünü, köpeğimizin zararsız olduğunu söylememize rağmen kabul etmediler. Hatta açık alanda denize de girmesinin yasak olduğunu söylediler. Şaka gibiydi. Köpek dostu oteliz diyorsun, sadece arabadan odaya çıkarın, mümkünse ortalıkta görünmesin demektir bu. Ama 100 euroyu alıyorsun. Açık denize dahi sokmamıza karşı geliyorsun. O zaman köpek dostu otel değilsin demektir. Parayı almayı biliyorsun ama 100 euro mu ver, önce sen böyle köpek dostluğu mu olur? Kimseye önermiyorum. Bu oteli, bir de plajda içecekler plastik çizik çizik bardaklarda geliyor. Bu da son derece sağlıksız. Cam bardak asla yok. Bir daha asla gelmem, bu fiyatlara ne oteller var.

02 Ağustos 2024 19:50

ETS Tur üzerinden Swiss Otel Çeşme'ye rezervasyon yaptık. Bu otele, Pomeranian cinsi küçük köpeğimiz olduğu için ve hayvan dostu otel olduğu için tercih ettik. ETS'de ekstra ücret var denmedi. Fakat otele geldiğimizde 100 euro köpek konaklama ücreti istendi. 15.000 TL kredi kartından içerideki harcamalar için depozito aldılar. Kahvaltıya indik, köpeğimizle içeriye almadılar. İtiraz ettik, köpek dostu göründüğünü, köpeğimizin zararsız olduğunu söylememize rağmen kabul etmediler. Hatta açık alanda denize de girmesinin yasak olduğunu söylediler. Şaka gibiydi. Köpek dostu oteliz diyorsun, sadece arabadan odaya çıkarın, mümkünse ortalıkta görünmesin demektir bu. Ama 100 euroyu alıyorsun. Açık denize dahi sokmamıza karşı geliyorsun. O zaman köpek dostu otel değilsin demektir. Parayı almayı biliyorsun ama 100 euro mu ver, önce sen böyle köpek dostluğu mu olur. Bu oteli bir de plajda içecekler plastik, çizik çizik bardaklarda geliyor. Bu da son derece sağlıksız. Cam bardak asla yok. Bir daha asla gelmem, bu fiyatlara ne oteller var.

Ek

Swissotel Çeşme'de Güvenlik Sorunu Ve Hizmet Eksikliği

İsmail
17 Ağustos 2024 21:36
Orkun sonuçtan memnun değil

Radisson Blu Resort & Spa, Çeşme Evcil Hayvan Kabulü İçin Ücret Talep Edilmesi!

29 Temmuz 2024 10:36

11 Ağustos 2024 01:29
Swissotel Çeşme Sorumsuzluğu Çözümsüzlüğü Yakışmayan Kalitesi

Swissotel Resort & SPA Çeşme

Yasemin
25 Haziran 2024 14:18
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Köpekle Girişe Ve Servise İzin Yok: Müşteri Mağduriyeti

03 Mayıs 2025 12:23