Burak sonuçtan hiç memnun değil

Swatch'tan Saat Aldığım İçin Çok Pişmanım

Swatch'tan Saat Aldığım İçin Çok Pişmanım
Burak
19 Nisan 2024 18:48

Swatch Esenyurt Marmara Park AVM'den 'twice again' modelini aldım ve sonrasında duvar saati gibi sesli çalıştığını fark ettim. 3 gün sonra saati iade etmek veya sessiz çalışan bir modelle gerekirse üstüne para vererek değiştirmek istediğimi şubeye giderek ilettim. Bana saatin kordonunda toka izi olduğunu ve kullanılmış olduğunu, bu sebeple değişim yapamayacaklarını söylediler. Saati takmadan memnun kalıp kalmadığımı veya şikayetimi nasıl anlayacaklarını düşündüm; nasıl bir malzemeden üretiliyor ki toka izi plastik kordon üzerinde 1 günlük kullanımda kalıyor? Biraz ısrar edince, çok da ilgilenmeden saati merkeze gönderebileceklerini söyleyip benden saati teslim aldılar ve bilgi vereceklerini belirttiler. 15 gün sonra haber gelmeyince kendim aradım ve saate değişim için ret verdiklerini, gidip teslim alabileceğimi söylediler. Şubeye gittiğimde, kimsenin umursamadığı bir şekilde ve çok da detay vermeden pembe bir not kağıdına 'satışla ilgili bir karar, arıza mevcut değil.' yazarak saati bana geri teslim ettiler.

Swatch'tan duyduğum pişmanlık tarif edilemez. Bu kadar müşteri memnuniyetinden uzak ve umursamaz bir tavır sergilemeleri kabul edilemez. Yeni aldığım bir saati iade veya değiştirmek istediğimde türlü bahanelerle geçiştirildim. Bir daha ne Swatch'ın önünden geçmem.

profile profile

Kullanılmamış Saatimin İadesi Reddedildi, Mağduriyetim Giderilsin İstiyorum

Hatice
12 Ekim 2025 21:03
Kullanılmamış Saatimin İadesi Reddedildi, Mağduriyetim Giderilsin İstiyorum
kullanilmamis-saatimin-iadesi-reddedildi-magduriyetim-giderilsin-istiyorum-2.jpg

Kadir
30 Mayıs 2024 23:07
Swatch Üst Üste 2 Kez Ayıplı Mal Gönderimi
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Swatch Mağazasında İlgisizlik Ve Saatime Zarar Verildi

Ceyda
22 Temmuz 2025 22:17
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
11 Haziran 2024 15:53
Swatch Sattığı Ürünün Kusurunu Kabul Etmiyor!