Ali sonuçtan memnun

15 Kasım 2024 20:45

13 Kasım 2024 saat 13.30 a randevu alarak Suzuki yetkili bayisi Herter Otomotiv e gittim. Suzuki Grand Vitara 2011 model aracımın ön iki teker saplama ve bijonlarını değiştirmek istiyordum. 10 adet saplama ve 10 adet bijonu yedek parçadan satın aldın ön sağ teker yapıldı. Ancak ön sol tekerde bir bijon boşta dönüyordu. Onu çıkarmak için keski ve çekiçle defalarca vurarak bijonu ikiye parçaladılar. Ne oluyor diye aracımın yanına gittiğimde jantın hasar görmüştü, Tornacı gelmesi gerekiyor dediler. Ustalara güvenim kalmadı. Daha fazla hasar oluşmasın diye aracımı Şaşmaz daki Suzuki umut oto H********* İ*** ustaya götürdüm. Usta keski ile bijonu söktü ancak araç teker bağlantısını sağlayan röle misketlerinin hasar gördüğünü kullanılamaz hale geldiğini belirterek orijinal olmayan parçayı taktı. Hasar gören röle demirini bana verdi. Bu sırada Herter otomotiv beni aradı hasarımızın arkasındayız aracı getirin dediler. Götürdüm A***** bey, O**** bey usta geldi. Jant hasarını tamir edelim. 16.000 TL tutarındaki röle yi yüzde 15 indirimli verelim. Takma ücreti almayalım dediler. Ben de mahkeme vb. Uğraşmayalım. Zararı paylaşalım teklifi yaptım. Kabul etmediler. Zararımın karşılanmasını talep ediyorum. Saygılarımla A** Ş*****

16 Kasım 2024 08:25 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suzuki Müşteri Hizmetleri

18 Kasım 2024 13:45

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Suzuki Müşteri Hizmetleri

Ali
Ali
18 Kasım 2024 14:18

Verdikleri hasar kanıtlarıyla ortada, Herter otomotiv sadece cant hasarını kabul ediyor röle zararını üstlenmiyor

Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Vitara 2022 Modelde Direksiyon Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Yiğit
10 Eylül 2024 01:10
Elif sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 14:09
aksigorta-garanti-kapsaminda-yapilmayan-bakim-ve-guvenilmez-hizmet-2.pdf

Kenan
15 Eylül 2024 15:01
Suzuki Vitara Yanan Kaput
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
05 Temmuz 2024 10:36
Bariş sonuçtan çok memnun

Bariş
15 Ekim 2023 15:24
"Sorunu çözmek için gösterdikleri çaba için Herter Otomotiv'e teşekkür ederim."
Suzuki Uzatılmış Garanti İle Kapı Fitilini Değiştirmiyor
Suzuki Uzatılmış Garanti İle Kapı Fitilini Değiştirmiyor