Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
17 Temmuz 2024 17:22

SUV Market'ten Kasım 2023'te 2. el MG ZS elektrikli aracı 173 bin km'de aldım. SUV Market, MG'nin yetkili satıcısı ve aynı kurum altındalar. İnternet sitelerinde araçlar satılmadan önce bakımlarının yapıldığı yazıyordu. Ben de gerekli bakımlarının yapıldığına inanarak ve güvenerek satın aldım. Aracın bir sonraki bakımı geldiğinde yetkili servisle görüştüğümde, aracın her 80 bin km'de bir şanzıman yağı ve soğutma sıvılarının değişmesi gerektiğini, fakat araçta bu değişimlerin bu km'ye kadar hiç yapılmadığını öğrendim. Kendi yetkili satıcısı oldukları markadan aracı satmadan önce bakımlarını yapıp satmalarını beklerdim. İzmir Gaziemir'deki SUV Market yetkili satıcısı olan MG Otomobilite Gaziemir Yetkili Satıcı ve Servis ile defalarca iletişime geçtim, defalarca telefonla konuştum. Bir WhatsApp numarasına yönlendirdiler, oraya 1 aydır yazıyorum. Hatalarını telafi etsinler veya etmesinler, İzmir Gaziemir yetkili satıcısının tavrı çok çirkin. Bakım yapmak isteyen müşteriyi yıldırıyorlar. 'Bakım yapalım, bir şeyler satalım, iş yerine katkı olsun, müşteri memnuniyeti olsun' durumu kesinlikle yok.

17 Temmuz 2024 17:37 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suvmarket Müşteri Hizmetleri

18 Temmuz 2024 11:40

Merhaba, Müşteri ile iletişime geçerek bilgilendirme ve süreçler hakkında açıklama yapıldı. Müşteri Memnuniyeti adına kendisine bakımında ufak bir iskonto yapılabileceği iletildi. Müşteri değerlendirme yapmak isterse randevu konusunda destek olunacağı bildirildi

Belma sonuçtan hiç memnun değil

Suvmarket Suv Market Samimiyetsizliği

09 Mayıs 2024 20:59
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Araç Yolda Arıza Yaptı, Mağduriyetim Giderilmedi

21 Temmuz 2025 19:36
Muhittin sonuçtan hiç memnun değil

Muhittin
09 Şubat 2024 15:44
Begüm sonuçtan memnun değil

Suvmarket Satın Aldığım Araçta Fren Sorunu Ve Yetersiz Satış Sonrası Destek!

18 Mayıs 2025 17:35