Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Süvari Nakliyat Ve Depolama Taşınma Hizmetinde Beklentiler Karşılanmadı

25 Ağustos 2024 11:21

Tavsiye üzerine anlaştığımız S***** N******* ile sürecin başında evimizin videosunu paylaştık, ücrette anlaştık. Kendileri taşınacağımız günü sadece bize ayıracaklarını söylediler. Kıyafetler için kıyafet dolabı getireceklerini ve diğer eve ütülü temiz şekilde koyabileceğimizi belirttiler. Taşınma günü geldiğinde ortada ne anlaştığımız ve geleceğini söyleyen kişi vardı ne dolap kabinleri vardı. Bir de en başta 5 kişi geleceklerini söyleyip 4 kişi yollamıştı. Ortada dolabı göremeyince bize böyle denmemişti dedim, anlaştığımız kişi hiçbir şekilde gelen kişilere bir bilgi aktarmamış ve ben bize dolap kabininin geleceği söylendi deyince kaba ve yüksek sesli bir üslupla karşılaştık. Tüm o ütülü gidecek kıyafetleri bir yere basmışlar. Taşınma süreci sona erdiğinde ise sizin eşyanız çokmuş 3-5 bir şey daha fazla atın ücreti gibi bir talep ile karşılaştık. Telefonla ilk konuştuğumuz ve işletmesini öve öve bitiremeyen kişi ücrette değişiklik olmayacağını özellikle belirtmişti zaten bir şey de anlaşıldıysa bitmiştir. Çalışanlar sağ olsun ellerinden geleni yaptılar fakat işletme sahibi o gün sadece sizin işinizi alacağım deyip başka taşınmaya gitmiş ve çalışanlarına hiçbir bilgi aktarmamış. Uzun lafın kısası piyasada daha uygun fiyata aynı hatta bir tık daha iyi hizmeti görürsünüz.

Rıdvan

Sayın Tuğçe Hanım, Yorumunuzu hayretle inceledik. Süvari Nakliyat olarak, piyasa koşullarının altında bir fiyatla ve referans üzerine size hizmet verdik. Ancak yazdıklarınız ile sahada yaşananlar arasında ciddi farklar bulunmaktadır: • Söylenmeyen Detaylar: Anlaşma aşamasında aracın bina kapısına yanaşamadığını belirtmediniz. Ekibimiz oraya vardığında uzun bir yürüme mesafesiyle karşılaşmış, buna rağmen "işimiz yarım kalmasın" diyerek bu ekstra iş yükünü sırtlanmış ve taşımayı tamamlamıştır. • Ücret Meselesi: Belirtilmeyen yürüme mesafesi için talep edilen cüzi farkı ödememenize rağmen, eşyalarınızın tek bir tanesine zarar gelmeden teslimat yapılmıştır. Hem piyasadan uygun hizmet alıp hem de personelimizin emeğinin karşılığı olan ek mesaiyi "kabalık" olarak nitelendirmek iyi niyetle bağdaşmamaktadır.

Rıdvan

• Operasyonel Durum: Yoğunluktan dolayı askılı dolabın araçta unutulması küçük bir eksiklik olabilir, ancak bu durum eşyalarınızın güvenli ve hasarsız taşındığı gerçeğini değiştirmemektedir. Hassas olan televizyonunuzun güvenliği için kendi aracınızda taşınması önerisi ise tamamen malınızın korunması amacıyla yapılmış bir profesyonellik göstergesidir. • Hizmet Kalitesi: İşletme sahibi olarak her an sahada olamasam da, ekibim işini dört dörtlük yapıp teslim etmiştir. "Piyasada daha iyisini bulursunuz" ifadeniz, aldığınız hasarsız ve uygun fiyatlı hizmetle çelişmektedir. Biz emeğimizin arkasındayız. Tüm zorluklara ve eksik bilgilendirmelere rağmen işiniz eksiksiz teslim edilmiştir. Süvari Nakliyat Yönetimi

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 08:11

Nakliye Hizmeti Hayal Kırıklığına Uğrattı

19 Temmuz 2025 19:16
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Taşınma Sırasında Ek Ücret Talepleri Ve Sorumsuz Hizmet Mağduriyeti

17 Mayıs 2025 23:49