Hande
12 Eylül 2024 21:53

Sütaş'tan 2. Kez bozuk süt vakası yaşıyorum. Geçen sene standart bir litrelik sütlerinden 6'lı olarak almıştım ve bazıları bozuk çıkmıştı. İçinde tuhaf partiküller ve bozuk tattan anlaşılıyordu. Fotoğrafta parçacıkları görebilirsiniz. İlk içtiğim daha büyük parçaları maalesef yutmuş bulundum. Şimdi ise yine 6'lı kakaolu sütünde benzer problem yaşadım. İçmeye başladığım an neye uğradığımı şaşırdım. Ağzıma yine tuhaf parçalar geldi ve zehir gibi tadı vardı. Üstelik tarihi 25 Aralık! 6 kutudan 1 tanesinin bozuk çıkması da enteresan. Hepsi aynı koruma alanında saklanmıyor mu? Ben bunu 2 yaşındaki çocuğuma da içirebilirdim, o bozuk olduğunu anlayamayabilirdi. En meşhur süt markası yine güvenimi kırdı. Süt bu ya, şakaya gelmez zehirler, kim bilir peynirlerinizi nasıl tuzlayıp kamufle ediliyorsunuz. Süzme peynirinizi çok sık tüketirdik. Tüketici hakkımı sonuna kadar kullanmak istiyorum. Bir daha asla!

13 Eylül 2024 11:03 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın Sitesi Yetkilisi, Geribildiriminiz üzerine 13.09.2024 tarihinde görüşme gerçekleştirilmiştir. Saygılarımızla, Sütaş Danışma Hattı

Aylin
06 Ekim 2023 08:13
Nebiye sonucu yetersiz buldu

Nebiye
02 Ocak 2024 00:13
Sütaş Bozuk Sütler Sağlığı Tehdit Ediyor!
Sütaş Bozuk Sütler Sağlığı Tehdit Ediyor!
Saliha sonuçtan memnun

Saliha