Abdurrahim sonuçtan hiç memnun değil

Sütaş Bölge Sorumlularının İletişim Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

23 Nisan 2024 17:47

İstanbul Esenler Kazımkarabekir Mahallesi'nde bulunan bu bölgeye bakan Ö**** Hanım'a 10 gündür ulaşmaya çalışıyorum ancak cevap alamıyorum. WhatsApp üzerinden yazdığım mesajları okumasına rağmen herhangi bir yanıt vermiyor ve hiçbir şekilde muhatap bulamıyorum. Merkezi arayarak M******* Bey'e, bölge şefine ulaştım. Kendisi normal bölge sorumlusu olduğunu ifade etti ancak bana inandırıcı gelmeyen bir açıklama yaptı. Kısacası, çok sorumsuz insanlar var. Sütaş, gereksiz elemanları bölge sorumlusu olarak atamış. Sahada sadece 1 saat görev yapıyorlar, geri kalan zamanları ise boş geçiyor. Ben artık Sütaş'tan alışveriş yapmayacağım, bu kadar basit. Siz boş işlerle meşgul olmaya devam edin. Müşterinin varlığı ya da yokluğu sizin için önemli değilken, benim için de sizin umurumda değilsiniz. 'Ayran almayanı dövüyorlar' sözü sadece sizde geçerli değil, ayran her yerde mevcut.

29 Nisan 2024 12:30 (Şikayetten 5 gün sonra)
15 Mayıs 2024 18:18

Evet 1 defa aramışsınız o an cevap veremedim 2 defa arama tenezzülünde bulunmadığınız için ben dönüş yaptım sizi arayacaklar dediler halen bekliyorum bakalım ne zaman arayacaklar ben zaten artık Sütaş ürünlerini almıyorum sizin müşteriye ihtiyacınız yok müşteri size gebe sanıyorsunuz ama maalesef başka firmanın ürünlerini kullanıyorum ilgi alaka on numara. Biraz daha zaman geçsin müşteri kaybedince o zaman esnafları gezer reklam vermeye başlarsınız

16 Mayıs 2024 09:58
17 Mayıs 2024 04:40

Aradığınız için teşekkürler umarım sorunum çözülür ürün dağıtan servis ile ilgili sorunum yok. Bölge sorumlusu hanım efendi sorunum çözemiyor 8 aydır bölge sorumlusunun yüzünü göremedik sorunumuzu nasıl çözecek o da muamma sorun bir dolap var veya yok deme tenezzülünde bulunmadı başka bir firma ertesi gün dolabı Cat kapıya getirdi size iyi çalışmalar iyi günler asla Sütaş ürünlerini benim iş yerimde bulunması imkansız ben bir şey kaybetmedim bir müşteri gitmesi 10 kişi gitti demektir bu da benim felsefem ilgi alakanız için teşekkürler iyi günler

Beytullah
12 Temmuz 2023 13:07

20 Eylül 2023 20:45
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Sütaş Yanlış Fatura Ve İletişim Sorunu: Müşteri Mağduriyeti

10 Nisan 2025 18:30