"İş Bilmeyen Çavuşlar"da Bugün ; Sushi&Spice

15 Şubat 2024 17:24

15 Şubat 2024 tarihinde saat 16:30'da her zaman gittiğim Capitol şubesinde bir adet suşi ve bir adet dinamit karides siparişi verdim. Ancak iki adet suşi geldi. İki suşi istemediğimi, siparişin yanlış alındığını söyleyerek birini geri göndermek istedim. Ancak garson, bunu sorduğunu ve benim onayladığımı iddia etti. Menüden resmini bile gösterdim. Israrla değiştiremeyeceğini söyleyince, müşteri olarak ne istediğimden emin olduğumu belirttim. Ancak olay tartışmaya dönüştü. İçeriden gelen bir yetkili, restoranı terk etmemi istedi. Vasıfsız ve kıt anlayışlı kişilerin hizmet sektöründe görev alması, işletmecinin ehliyetsizliğine işaret ediyor. Franchise sisteminin gereklilikleri olduğunu biliyorum. Büyümeye çalışan bu firmaya, şikayyetten ziyade bir tavsiye niteliğinde olacak bu durumu belirtmek isterim. Sadece maddi bir paylaşım iştiraki değil, markanızı temsil edecek partnerler seçerken ya eğitim vermeli ya da bu tip bir büyüme yoluna girmemelisiniz. Burada birçok şikayet olduğunu ve geri dönüş yapılmadığını da görüyorum. İstanbul'da çok sayıda insan olabilir, bir müşteri gider on müşteri gelir düşüncesi doğru olabilir; ancak yaptığınız işin rekabetinin görece diğer restoran türlerine oranla az olması, size bu rahatlığı sağlamamalı. Müşteri memnuniyeti odaklı olmayan bu zihniyetiniz sonunda on müşteriyi de kaçıracaktır, bundan şüphem yok.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 13:47
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Sushi Spice Sushi Restoranında Tatsız Deneyim

24 Şubat 2024 20:25
Sushi Spice Sushi Restoranında Tatsız Deneyim

04 Nisan 2024 18:17
Baran sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Sushi Kampanyası Ve Eksik Müşteri Memnuniyeti

27 Kasım 2024 10:00
Yanıltıcı Sushi Kampanyası Ve Eksik Müşteri Memnuniyeti
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Demet
09 Ocak 2024 21:55