Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Survey Araştırma İletişim Sorunu Ve Saygısızlık

22 Ekim 2024 14:24

Arada bana anket için mesaj gönderiyorlar. Bende ilgili numara üzerinden iletişim kuruyorum. Bilgilerimi istiyorlar veriyorum. Sonra bir daha cevap vermiyorlar. Ankete alınacak mıyım, alınmayacak mıyım tek kelime tenezzül etmiyorlar. Bende yanıt vermediniz diye yazınca zor bela anlamsız, ne olduğu belli olmayan bir cevap alıyorum. Zamanında, bu tutumlarından rahatsız olup bana mesaj göndermeyin bir daha, listenizden çıkarın diye de daha önce belirttiğim halde bunu yapıyorlar. En son geçenlerde yine aynısını yaptılar, bir tenezzül edip yanıt verin de insanlar ona göre program yapıyor, her seferinde bilgilerimi alıp bir daha bir şey yazmıyorlar. Bunun üzerine muhatap olduğum tip, daha da terbiyesizleşerek bir şeyler gevelemeye başladı. Kendisini şikayet edeceğimi söylediğimde ise bir Türkiye klasiği olarak " istediğin yere şikayet et" gibi bir şey geveledi. Böyle bir oluşum bunlar, saygı ve insanlıktan yoksun. Bir de üstüne saçma sapan şekilde " çıkın gruplardan" gibi bir şey yazdı, bir de sürekli büyük harfle yazıyor bozuk bir Türkçe ile. Ben grupta falan değilim! Asıl siz beni toplu mesaj listenizden çıkaracaksınız k bir daha maruz kalmayayım.

24 Ocak 2024 16:23
Veysel sonuçtan çok memnun

Veysel
16 Ağustos 2024 22:01
"Teşekkür ederiz"

01 Eylül 2025 19:10

17 Şubat 2024 20:58
Survey Araştırma Merhabalar Uygulamanızda Sorun Yaşıyorum
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Anketcepte Anket Ödülleri Verilmiyor, Kullanıcılar Mağdur Ediliyor!

01 Ekim 2025 13:30